web analytics
Fotbal intern

Cel mai tare meci de până acum pentru Steaua

Sâmbătă, de la ora 14:00, Steaua București joacă cel mai important meci al sezonului 19/20. Cel mai important de până acum, desigur. Pe stadionul din Berceni, steliștii își vor putea compara valoarea cu cea pe care o are principalul adversar în lupta pentru promovare, Bucharest United.

Au circulat o groază de zvonuri despre echipa asta în ultima perioadă. De fapt, dacă stau bine să mă gândesc, prima dată le-am auzit sezonul trecut, atunci când am mers la Bucharest United – Steaua pe stadionul din IMGB. De atunci se spunea că Bucharest United urmează să fie candidată serioasă la promovarea în L3, că au un investitor cu bani, că vor să facă treabă. Și văd că sezonul ăsta au început bine, aproape perfect.

Clasament Liga 4 București

  1. Steaua București – 14 meciuri, 14 victorii, golaveraj 115-1, 42 puncte
  2. Bucharest United – 14 meciuri, 13 victorii, un egal, golaveraj 91-6 40 puncte
  3. FC Rapid 1923 II – 14 meciuri, 11 victorii, 2 egaluri, 1 înfrângere, golaveraj 45-14 35 puncte

Clasamentul ne arată că Bucharest United stă foarte bine. Au făcut primul pas greșit abia etapa trecută, cu FC Rapid 1923 II. Mă uitam pe lotul lor și am văzut că au trei fotbaliști care sezonul trecut au fost la Steaua. Fundașul Ștefan Pădureț și mijlocașii Alexandru Mărgărit și Alexandru Aldea. L-am mai recunoscut pe Roussel Kana, la Carmen anul trecut, dar și pe Robert Moglan, cel pe care nu cred că îl confund, fotbalist despre care se spuneau cuvinte mari prin presă atunci când era copil și juca la Oțelul Galați.

Acum, logica elementară spune că Steaua București n-ar trebui să aibă, în meciul de mâine, probleme serioase. Întăririle de sezonul ăsta au fost, evident, întăriri serioase, iar asta ar trebui să se vadă. Totuși, experiențele ultimilor ani arată cum lucrurile în L4 se pot schimba, și din cauza regulamentului imbecil, în doar câteva săptămâni. Iar o victorie mâine, la Berceni, nu înseamnă că treaba e rezolvată. Totuși, e un start bun.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.