web analytics
Opinie

Cel mai tare ”interviu”

Dacă vreți ceva bun de tot, vă recomand interviul de pe Telekomsport cu domnul Cosmin Little Mouth Contra. E făcut de șoferul lui. Cel puțin așa am înțeles eu, pentru că ultima dată când l-am văzut pe viu pe domnul Little Mouth se întâmpla la Ovidiu, la România U21 – Bosnia, meci la care a venit într-o mașină condusă de nenea care acum îi ia interviu. Poate făcea autostopul și microfonistul, suflet curat, a oprit și l-a ridicat. E posibil.

Revenind la ”interviu”. Așa duș, așa curățare nu vezi decât în situații rare. Iată niște mostre:

Salut, Cosmin! Îți mulțumesc că ai acceptat invitația noastră, știm că ești pe fugă. Una peste alta, exact obiectivul pe care l-ai dorit.

Se începe elegant, ridicând un pic invitatul. Se subliniază faptul că e un selecționer ocupat, că fuge din Norvegia-n Malta și din Malta-n Italia. Altfel, răspunde chiar microfonistul la primul subiect. Cică 4 puncte sunt în obiectiv. Bun!

Cum reușești să îi motiveși… ăăă… motivezi pe fotbaliști și atunci când sunt conduși? Multă lume spune că regăsește în spiritul echipei naționale spiritul tău de luptător ca fotbalist.

Brazzers ar plăti sume cu șase zerouri pentru un asemenea act, însă nimeni nu s-a oferit până acum. Ce ridicată, băi, neneeee! Cum reușești, Cosmin, să fii cel mai mare bombăr și cel mai mare lider din lume, așa cum erai și ca fotbalist? Hai, Cosmin, spune-ne care e rețeta succesului tău. Cică ”multă lume”. Care multă lume, bre? Că eu n-am auzit nici măcar un singur om care să spună asta. Absolut fenomenal!

Cum ai gândit meciul cu Norvegia, asta ca să lămurim unele critici.

Înțelegeți voi, interviul ăsta e făcut ca să lămurească unele critici, nu ca să ne explice nea Little Mouth de ce jucăm cu teama decesului fiecare meci cu o echipă care nu e Malta sau Feroe.

Ai prins ambele generații. Și generația lui Hagi, Popescu, Petrescu, dar și generația în care ai fost LIDER, alături DĂ Lobonț, Chivu, Mutu, Rădoi. Jucați la nivel înalt, în competiții puternice. De fapt, într-un singur cuvânt: MAI AVEM FOTBALIȘTI?

Într-un singur cuvânt: genială construcție!

Ai fost acuzat că bagi jucătorii finei tale, Anamaria Prodan, lui Lucian Marinescu, frații Becali, Pietro Chiodi. Bănuiesc că ei patru sunt cei care impresariază fotbaliștii de la națională.

Întrebarea n-ar fi fost proastă dacă era pusă serios, așa cum trebuie pusă o astfel de întrebare. Dar când o pui cu zâmbetul pe buze, la caterincă, induci ideea că e o prostie pe care i-o lași lui Contra să o elimine. La fileu, elegant!

Știu că ai avut o relație bună cu toți selecționerii de la echipa națională. Și a apărut această tevatură, poate și scoasă din context, că tu nu faci ceea ce făceau alți selecționeri.

Bă, băiatule, omu’ nostru e on fire. Nici dacă își făcea singur interviul, pe facebook, Contra nu s-ar fi putut pune într-o lumină mai bună. Auzi întrebare de reporter, tevatură scoasă din context. Ce a fost scos din context, pelicanule? Idolul tău a zis că el nu face cum făceau alții înaintea lui! A comis-o, pune-l să explice, nu îl scoate tu din întrebare. Plus că, ultima oară când verificasem ghidul ziariciului, ideea era să nu îi oferi portițe de scăpare prin formulare.

Când ai preluat funcția IEREAI conștient cât de dificil va fi? Mă refer că trebuie să fii bun încasator!

Nu știu dacă ierea, probabil că nu ierea, dar nu se știe niciodată cum ie omul. Vă e milă în punctul ăsta de Contra? L-a făcut mai victimă decât victimele reale, alea plânse și cu vânătăi.

Și asta doar până la jumătatea interviului, n-am putut să mă duc până la final. Asta e presa din România. Una care, cu puține excepții, e lipită de oamenii de fotbal. Una care suge prietenii pentru avantaje. Mai mici sau mai mari, depinde de talent. 🙂

5 comentarii

  • Eu nu știu cine este acest Alexandru Sabău, nici n-am curiozitatea să caut despre el pe net. O nouă dovadă, însă, a faptului că anumite personaje din fotbal ne sunt băgate pe gât din interese, nu apar în 4 din 5 știri pentru că le cerem noi…

  • L-am vazut in trecut si intr-un interviu cu Olaroiu si cu Lucescu Jr, daca nu ma insel. Multe multe bale. Cred ca o face doar pentru ca s-a prins ca astia sunt megalomani si pe ego tripuri, astfel ca le promite o abordare “de omenie” ca sa aiba acces usor la ei. Sau…..e doar un alt Horia Ivanovici si ia spaga.

  • Credeam ca doar pe mine ma distreaza scroafa de Sabau. Ideea interviurilor e buna, dar el e dezastru, e prost, n are dictie si e si pupincurist. Uita te la celelalte interviuri…distractie garantata cu intrebari cel putin la fel de cretine…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.