web analytics
Fotbal extern Turism

Cea mai bună șansă să vezi pe viu Boca, River sau San Lorenzo

Scriu asta pentru că știu sigur că mulți dintre voi ați merge să vedeți un meci în Buenos Aires. Fie că e vorba despre Boca Juniors, River Plate, San Lorenzo sau una dintre celelalte echipe din Buenos Aires care au parte de un sprijin fantastic din partea publicului. Ei bine, așa cum e și cazul meu, principala piedică până acum era prețul mare al biletului de avion către Argentina. Dincolo de asta, erau și zboruri ciudate, escale multe și/sau lungi.

Așa că vă semnalez oferta pe care am văzut-o recent și pe care am speculat-o. Lufthansa a anunțat o campanie de reduceri la zborurile din București (și din Cluj, Timișoara și Sibiu) către Buenos Aires. Le-am verificat, prețurile se confirmă și sunt undeva de la 530 la 580 de euro dus-întors. Cine s-a mai uitat pe zborurile astea știe cât de mare e discountul.

Partea și mai mișto e că se zboară cu escale destul de ok, la Frankfurt, între două și șase ore. Și zborurile Frankfurt – Buenos Aires – Frankfurt (peste 14 ore pe segment) sunt operate cu Boeing 747-8i, un avion super ok despre care am mai scris aici când am fost la New York.

Mai departe.

M-am uitat și pe prețurile cazărilor în Buenos Aires și am găsit niște super apartamente pe AirBnb cu 100-120 de lei pe noapte. Altfel, cheltuielile cu mâncarea, băutura și alte distracții sunt mici, mai mici decât în România.

Nu știu cât mai ține campania asta de reduceri, dar probabil că nu mult, se vor vinde în draci biletele la prețurile astea. Așa că dacă vreți să vedeți pe viu Boca, River, San Lorenzo, Independiente, Velez, Argentinos Juniors sau restul cluburilor din Buenos Aires, puneți mâna și rezervați. 530 de euro e chiar mega preț. Ah, nu e nevoie de viză, puteți sta 90 de zile doar cu pașaportul valabil.

Dacă nu se întâmplă ceva ieșit din comun, eu mă duc. 😀

Și nu, înainte să mâncați ciuperci, nu e un articol sponsorizat, n-am nicio legătura cu Lufthansa. Alta decât aia că, oricând am vrut să zbor pe distanțe lungi între continente, la ei am găsit cele mai bune condiții și cele mai bune prețuri.

2 comentarii

  • “I was offered sex with a 21 year old girl today. In exchange, I was supposed to advertise some kind of bathroom cleaner. Of course I declined, because I am a person with high moral standards and strong willpower. Just as strong as Ajax, the super strong bathroom cleaner. Now available with scented lemon or vanilla.”
    Ceva de genul?:)

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.