web analytics
Diverse

Ce zice Sf. Apostol Pavel despre CFR Cluj, cururi goale și fotbalul feminin

România și imaginea ei: Gigi Becali!

Idolul milioanelor de români cărora le curge salivă prin colțul gurii, Gigi Becali a grăit din nou pentru popor. Într-o nouă rundă de elucubrații televizate, căci e aproape pauză și e lipsă de subiecte, combinatorul de pământuri din zona fără canalizare a Bucureștiului a învățat nărodul român cum stau lucrurile.

Și, după o nouă serie de tâmpenii colosale despre cum va câștiga el marca, nume, palmares, tot, a continuat cu halucinațiile.

Cică Sf. Apostol Pavel ne-a transmis învățături și noi le-am ignorat. A zis apostolul, spune fostul încarcerat în condiții de lux, că o să sfârșim prin neascultare. Și ce înseamnă, în opinia lui, neascultarea? Înseamnă că o să meargă lumea în curu’ gol pe stradă și o să facem fotbal feminin.

Un individ asupra căruia repoterii se năpustesc cu microfoanele spune, în 2019, fără să fie tăiat de pe post, cum fotbalul feminin este un lucru la fel de anormal ca mersul în Karic-ul gol pe stradă.

Și, evident, românu’ care-și corectează nevasta de trei ori pe zi îi va da dreptate. Cum, domnule, să joace femeia fotbal? Păi femeia e dată de Dumnezeu să facă plozi, să facă mâncare, să spele și să stea capră ca să le miroasă lor damful de bere-butoiaș seara. De unde atâta fotbal?

Asta e țara, ăștia sunt oamenii, ăștia sunt liderii pe care îi merită.

9 comentarii

 • Nu este nevoie să îți bați joc de apostolul Pavel! Și dacă chiar te deranjează Gigi Becali eu zic să îl ajuți într-o critică constructivă și rugăciune și nu în bârfă și acuzări!
  Chiar nu rezolvi nimic!

 • N-am înțeles prea bine dacă nea Gigi le dă voie ca măcar să se uite la fotbal… Nu de alta, dar ați văzut raționamentul: “femeia a fost creată de Dumnezeu din coasta bărbatului”. Mi se pare că a spus totul, adică… boom… m-a luminat! Cum de n-am văzut adevărul până acum? Ce ne-am face fără nea Gigi?

 • poate vrei să-ți spargem roțile de la bicicletă nenea cristi, ori ai uitat că noi știm unde locuiești?

 • Nu sunt de acord cu acest marxism cultural in fotbal, ma lasati cu fotbalul feminim si cu declaratia abracadabranta a celor de la FRF ca vai ce sport important este fotblul feminim si cate adepte are si ca o sa devina sportul numarul 1 practicat de femei in Romania. Noi la nivel de fete avem handbalul, gimnastica, canotaj, atletism, scrima ca si sporturi vedeta in Romania. Adica ce facem acuma fetele din Romania nu trebuie sa mai aiba model pe Mariana Tarca, Mika Bradeanu, Cristina Neagu, Nadia Comaneci, Ecaterina Szabo, Lavinia Milosovici, Daniela Silivas, Simona Amanar, Catalina Ponor, Laura Badea, Ana Maria Branza, Elisabeta Lipa (poate CEA MAI IMPORTANTA SPORTIVA din ISTORIA SPORTULUI) trebuie sa o aiba pe Martha ? (tot respectul pentru ce face Martha pe teren, chiar este spectaculoasa).

  Cristi de data asta nu ai dreptate, ai dat-o in marxism cultural si in tampenii de genul “corectitudine politica” .

  Nu mai zic de faptul ca acest obscure cluburi de fotbal feminin influenteaza soarta fotbalului romanesc, daca maine o sa avem 1000 de cluburi de fotbal feminin si apare ca si candidata la alegerile FRF o secretara de la unul dintre cluburi care nu are habar despre fotbal si castiga alegerile din cauza puterii de vot a acestor cluburi in dauna unuia ca Hagi sau Chivu sa zicem ca ar candida ei ce se va intampla ?

  Voi chiar ati innebunit? V-a luat Dumnezeu ratiunea ?

 • Ar fi interesantă o dezbatere pe tema asta! Care e diferența dintre GB și un terorist extremist, fundamentalist? Excludem diferența evidenta, faptul că nu pune bomba dar la nivel declarativ eu nu vad diferente, amândoi provoacă pagube imense unor anumite categorii de oameni! Hai Cristi, incepe tu dezbaterea asta că ai audienta/urmăritori/fani etc.

 • Vreo parere despre declaratiile marelui conducator MM cutie de carton? Ca a pierdut campionatul din cauza lui Alibec? I-a cam dat Hagi peste nas ca de cand s-a intors nu au mai castigat nimic

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.