web analytics
Pariuri

Ce se pariază la Dinamo – FCSB? O cotă sigură de 1001!

Diseară, de la 21:00 pe Național Arena, se joacă unul dintre meciurile interesante ale Ligii 1. Deja eterna vicecampioană a României întâlnește echipa care se străduiește să scape de al doilea an de umilință supremă. În mod normal, meci dezechilibrat. Dar ce e normal în ziua de azi?

Mă uitam pe cote, superficial, și nu văd nimic de pariat. Sigur, în afară de o cotă frumoasă de 1001 pentru un hat-trick al lui Sergiu Popovici, acest polivalent, această combinație între David Luiz, Roberto Carlos în tinerețe și Oliver Bierhoff la mingile înalte în careul advers. Eu nu știu ce e în mintea caselor de pariuri, un astfel de fotbalist poate înscrie oricând trei goluri, să dai cotă de peste o mie pentru așa ceva e sinucidere, e calea sigură spre faliment.

Dincolo de acest pariu cu care veți putea închide ”Prima Casă” înainte de termen, ce se mai pariază? Țineți cont de terenul agricol, de desenele din apărarea dinamovistă, de faptul că FCSB are doar un fundaș central și ăla nerefăcut? Întreb doar.

4 comentarii

 • nu se pariaza pe ” va fi un meci mediocru sau submediocru ? ” … un antrenor slab marioneta – Dica – contra unui lot mediocru dar cu antrenor bun …
  ar mai fi mers un pariu si pe “pleaca Dica dupa acest meci ? “

 • Probabil ca se termina egal asa cum s-au terminat mai toate meciurile dintre clone in ultimele sezoane. Mai ales acum ca gazonul este sub orice critica.

 • Merg pe cliseul “meciul e deschis oricarui rezultat”. Si cand afirm asta nu o fac la misto. Exista o sansa buna ca Dinamo sa bata FCSB sau macar sa smulga un egal. Argumentele mele sunt:
  1. Mircea Rednic;
  2. Mircea Rednic;
  3. Bineinteles, terenul mizerabil (plm, o poveste care nu se mai termina pe NA) care va avantaja echipa mai slaba;
  4. A1, Lutu 1&2 + Nick care au zapacit barbutu’ de tot la echipa;
  5. Bineinteles, problema cu fundasul central la FCSB.
  Lista ar putea continua….

 • Cota sigura ar fi over 10,5 pomeniri a numelui Stelei in loc de FCSB. Vorbind serios cred ca un ambele echipe marcheaza ar fi plauzibil.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.