web analytics
Fotbal intern

Ce le face Dică la pauză, episodul 34

Marele noroc din acest sezon al FCSB-ului este că celelalte echipe care s-ar putea bate pentru titlu par cu 5 clase sub ce arătau sezonul trecut. Nu văd cum pot pierde titlul dacă nu se modifică ceva substanțial. Bine, ei pot pierde titlul oricând, împotriva oricui, doar au tot arătat-o. Însă nu văd eu cum deocamdată. Vă anunț când am detalii.

Zău dacă înțeleg căderile astea. Și cu Viena, dar și cu Botoșani. Ce face Dică la pauză? Pune de cafea, bagă un Counter, dansează pe melodia de la Champions League? În seara asta FCSB a jucat bine 45 de minute, a controlat. A luat gol înainte de pauză, iar în repriza a doua s-a lăsat dominată, a lăsat spații, au venit și greșeli personale mari. WTF!

Pe cât de uimit sunt de felul în care joacă Pintilii, pe atât de amuzat sunt de faptul că, la 315 ani, fotbalistul ăsta se zbate mai mult decât puștii Coman și Man. Și nici n-are de ce, că pe lângă ce a pus pe dreapta în carieră, Pintilii tocmai a câștigat vreo 2 milioane de europeni la TAS de la arabi. Deci ar putea să bage plăcinte cu Marian Iancu și să dovedească 5 litri de Pepsi pe zi. Dar uite că își respectă meseria.

Andrei Vlad e fără leac. A ajuns lumea să fie mulțumită atunci când nu gafează flagrant, lucru care e trist. Și azi a bâlbâit câteva, a respins aiurea, a degajat în pomi, s-a plasat greșit. Băiatul e pe cai mari, îl vad în 3-4 ani la Aninoasa, rezervă, dacă nu își revine. Poate-și revine…

Nu o să renunț la Telekom, am decis! 😀 Emil 1924 Grădinescu este, sărmanul, sursă de umor aproape la fiecare meci pe care-l comentează. Are fixuri de om bătrân, expresii care rușinează și ditamai Schweighofer, plus un început de pierdere de memorie. În seara asta a certat Carla’s Dreams, a confundat jucătorii și a spus că Junior Morais n-a marcat de când e la FCSB. Deși, evident, brazilianul a marcat.

Un comentariu

  • Nu le face nimic Dica, li se termina benzina. Au nevoie de un preparator fizic cel putin de nivelul lui Thomas Neubert. Si in a doua repriza cu Rapid Viena si mai ales in a doua repriza a meciului de azi echipa a fost a fost in pragul colapsului din punct de vedere fizic. Echipa a jucat 3 saptamani duminica-joi-duminica pe caldurile astea si gata a gafait la finalul acestei perioade. Are nevoie ca de aer de un preparator fizic de calitate. Ca antrenor principal il are pe acelasi de 15 ani, secundul Dica oricum nu prea conteaza, preparator fizic nu au unul calumea si trebuie neaparat sa faca rost de unul autentic.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.