web analytics
Fotbal intern

Ce e de discutat după Steaua – FCSB, în Liga Elitelor U19

Încep prin a spune că FCSB a meritat victoria. Chiar dacă scorul, 4-1, e cam prea dur pentru ceea ce s-a jucat. Steaua a rămas fără un fotbalist – eliminat corect înțeleg – încă din minutul 23. Și chiar și așa, prima repriză a fost a Stelei. Joc mai bun, ocazii mai mari.

După pauză s-a schimbat complet treaba. FCSB a dominat, apărarea FCSB a fost aproape fără greșeală, mijlocașul Toma a fost impecabil. Apropo de Toma, după meci a zis pentru ProSport că i-au plăcut suporterii, chiar dacă echipa lui a fost huiduită, fiind oaspete: ”Mă bucur că i-am revăzut, mi-a fost dor de galerie”. Bravo lui!

Au fost câțiva fotbaliști care mi-au plăcut. De la Steaua mi-a plăcut de decar, de Răzvan Milea. Bun de tot, unul dintre puținii cu dribling real, util. E cel care a obținut penalty-ul după ce a făcut ce-a vrut în careul advers. Mi-a mai plăcut și numărul 11 de la Steaua, nu îi mai știu numele. La fel, fotbalist de clasă, sper să reziste. De la FCSB mi-a plăcut de fundașul central Cană (e posibil să fiu subiectiv, motivul aici), de Toma și de Cristian Dumitru. Buni, buni de tot pentru nivelul ăsta.

E mișto că ăștia mici joacă cu suporteri în tribună, chiar dacă eu credeam că o să vină mai multă lume la meci. Sigur, FCSB a fost echipa fluierată, dar n-au fost depășite limitele. Nici măcar atunci când, după un gol, un fotbalist de la FCSB a făcut niște gesturi nepotrivite către galeria Stelei, nici atunci n-au scăpat lucrurile de sub control. Altfel, obișnuitele ironii, nu cred că e cineva lezat prea tare.

Arbitrul, sărmanul… Și nu comentez aici fazele, că e greu fără reluări, însă l-am urmărit și nu mi-a dat deloc impresia că știe ce face. A fost prins cu spatele la cel puțin 5 faze importante, pur și simplu nu a văzut nimic și a fost nevoit să fluiere pe baza… habar nu am, pe baza intuiției. Au fost și faze controversate, dar aș mânca rahat să le comentez fără să fi văzut reluări.

5 comentarii

  • Au intrat in panica oile :))))) Poate ca abia acum, constatand existenta unui meci Steaua Bucuresti – SC FC Fcsb SA, cei 42 de tarabagii, rigipsari si electricieni din PRA Ultras No Fear Group si-au dat seama ca SC FC Fcsb SA Mogosoaia 2003 nu e Steaua Bucuresti. Noi le dorim sa se minta in continuare ca nu am vrea sa-i intalanim pe Ghencea…

  • Dacă atât ai înțeles tu din articol, cred că ar trebui să te duci la cea mai apropiată secție de poliție și să te predai pentru posesie ilegală de creier.

  • deci n-ai vazut nimic dar ai trantit un articol. a jucat csa dar Steaua a iesit invingatoare.
    p.s. – nu pot sa pun inimioare ros albastre aici 🙂

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.