web analytics
Fotbal intern

Ce bine că m-am uitat la meci pe Telekom

Eu credeam că mai rău decât la FCSB-ul din ziua de azi nu se poate. Ei bine, se poate. La Dinamo. Bătaie de joc în floare, fotbaliști lați, morți în cadă, lipsă de interes, un stadion de provincie nevizitată de luxul curentului electric. Horror.

Am consumat o grămadă de internet ca să mă uit la meci. Și nu pot să spun că mă felicit. Fotbal de doi lei, probabil că unii se bucură pentru copiii care au jucat la FCSB, e firesc. Iar alții își blestemă zilele când se uită la ce are Dinamo pe teren și pe bancă. Din nou, e normal. Eu sunt curios cât net mi-a mâncat meciul ăsta.

Bine, nu voiam să dezvolt. Dar… cum te simți când te întoarce în halul ăla Adi Popa. Adi fucking Popa, vorba englezului de la Aston Villa. E tub, zici că îl pregătesc ăștia să tragă cu el din tun la Globus. Cum să te pretinzi fotbalist și să îți dea Popa, fotbalist retras din 2016, asemenea rușine? Cine era ăla de la Dinamo? Popescu? Grigore?

Samuilă nebunu’, așa cum îi zicea Gigi Becali pe vremea când îl suna la GSPTV să se înjure cu oamenii de fotbal, are scăpări. Argumentul lui e de tipul celor pe care le prezentau pe aici Bazilu Bazilu Bazilu sau Leo Febletzea Dragostei. “Nu te-ai bucurat la meciul cu Ajax?”, îl întreabă pe Iulian Miu când Miu îi spune că Dinamo – FCSB nu e cine știe ce derby.

Asta poate Samuilă nebunu’, băiatul care râdea live când Marian Iancu îl întreba obsesiv pe Pițurcă dacă e homosexual. Te-ai bucurat, Samuilă, când Becali zicea la tine în emisiune ca Mitică i-o suge? Sau tu te-ai bucurat doar la meciul cu Ajax? Unii chiar au impresia că dacă schimbă tricoul polo din H&M pe costumele oferite de Bigotti se schimbă cumva și nivelul lor intelectual. Sau credibilitatea. Nope, tot Samuilă nebunu’ strigat de Becali prin telefon rămâne și cu Bigotti pe piept.

Și ca să îmi mențin relațiile bune la Telekomsport, zic și de Grădinescu. Eu credeam că s-a retras, că l-a atenționat careva că e penibil. Și nu e doar penibil, cred că e și prost. Și nu săriți, nu jignesc. Dar când zici după atât de mulți ani ”Steaua” celor de la FCSB sau ”Steaua, mă scuzați, FCSB” înseamnă că nu te duce mintea. Că ai probleme, că nu înțelegi lucruri. Adică ești prost. Nu e o rușine, mai ales dacă recunoști.

7 comentarii

  • Peste 20 de ani Ricci o sa apara in reclama la unibet si o sa explice cum a scapat sa fie subordonat de Abraham in 2019: ”am fost jmecher, n-am jucat niciun minut”. Apoi, la intrebarile venite de la Hossu-Longines o sa declare senin: ”orasul Cesena are cel mai misto all inclusive”

  • Scuti, am si eu o nelamurire… Cum Doamne Iarta-ma sa mai fii abonat la JAPCA Telekom in 2020 ??? Astia sunt penibili da capo al fine… Nu se compara cu RCS-RDS la nici un capitol, poate doar ca au o acoperire putin mai extinsa a retelei de telefonie mobila, dar doar atata. Ei de cativa ani au o hemoragie continua de abonati, de la 1,35 milioane abonati au ajuns in cativa ani la 950 000 de abonati, adica au pierdut aproape o treime din abonati in 3-4 ani si tot scot din canale si maresc preturile deoarece trebuie acoperite gaurile cumva si coafate ARPU si EBIDTA ca poate reusesc sa mai pacaleasca pe cineva sa le cumpere sandramaua. Dar de cativa ani de cand vor sa faca EXIT din Romania nu reusesc sa gaseasca cumparator si hemoragia de abonati continua pana nu vor mai avea ce sa vanda in afara de infrastructura.

  • Fratemeleu, bisnitarii au ucis fotbalul. In Ro. Cu banii lor castigati usor, ca la o ” gheara”, cu stilul “shmen” si cu fanii lor pe care i-au angajat in conducere. Ajutati de regulile care nu se respecta de care vorbeai mai ieri si de valtoarea timpurilor, au reusit sa ucida Dinamo, cel mai respectat “dusman” al nostru, al stelistilor. Da, pt ca inainte nu aveam vreo mare satisfactie sa invingem un adversar slab, voiam sa castigam dueluri tari, contra lui Moraru, Multescu, Mateo, Lupu, Cami, Ando sau Sabau.

    • …Sa nu ma zgarii acu’, m-am referir doar la Dinamo dinperspectiva unui vechi stelist, fara legatura cu fcsb.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.