web analytics
Fotbal intern

Ce ai făcut, Moruțane? Dar tu, Vlade? Asta e, felicitări pentru că ați fost aproape!

Oricât ați zice voi, ce a făcut Moruțan după gol nu se face nici la nivelul ăsta. Ne-au cocoșat ucrainenii după gol, au avut noroc că Vlad a comis-o și au avut minute bune în care puteau înscrie golul doi chiar mai devreme. Cum să uiți că ai galben? Indiferent cât de mare e bucuria, cum să faci o asemenea tâmpenie? Și nu mă luați că e copil.

Neciu și Screciu au făcut greșeli mari, greșeli care la final de primă repriză au fost foarte aproape să ne coste. Și sunt cam singurii de care nu mi-a plăcut în mod deosebit în meciul ăsta, pe lângă Moruțan. Diferența între ei e dată de faptul că Neciu, grație fișei postului, a mai avut șansa să facă niște lucruri bune în ofensivă.

Nu l-am văzut pe Vlad Dragomit de multe ori, cu siguranță nu l-am văzut într-un meci atât de important până acum. Și din impresia pe care mi-o făcusem eu citind despre el și văzând clipurile cu fazele de la Arsenal, aveam impresia ca e un jucător cu un apetit ofensiv mult mai mare decât ceea ce am văzut azi. Nu mă înțelegeți greșit, nu e critică, doar constat că aveam o altă părere despre ceea ce joacă Dragomir. Altfel, poate cel mai matur în joc dintre toți, șuturi bune de la distanță.

Moruțan, cel care va veni în vară la FCSB, e cel mai dezinvolt dintre toți. Hai, poate Mățan să mai fie așa. Are inițiativă, are curajul să urce cu mingea la picior, să paseze surprinzător și să încerce execuții grele. Dar, la fel ca Mățan, numărul de mingi pierdute aiurea e nepermis de mare.

10 comentarii

 • Cred ca cel mai suparat e antrenorul,poate mai facea o invarteala cu un apartament pentru cineva.

 • Pfff… Am fost sceptic de la inceput dar am tacut din gura sa nu-mi iau mui. Oricum ma doare-n spate ca nu ne-am calificat. E important ca exista valoare. E bine sa faca greseli prostesti acu’ la varsta prostiei. Imi aduc aminte aiurea de un meci in care Laca’ a luat 2 galbene, unu’ pt simulare ,(de abia se bagase goanga asta), si inca unu’ pt ca a scuipat adversarul sau ca nu a respectat cu strictete 9 m la zid. De aia exista juniorat, tineret “sperante”, ca sa gresesti acolo si sa te inveti minte.
  Imi place sa fiu pozitiv. De-asta nu l-am analizat niciodata la sange pe Vlasd. Dar vreau sa va aduceti aminte de calitatea lui Lobont la 19 ani. Valoarea sclipeste, iese in evidenta, da siguranta. Nu cred ca ajunge se se spera…

 • Cristi, propun sa fie implementat in ROI la FRF la toate loturile nationale amenda de 5000 de euro pentru jucatorii care isi mai scot tricoul dupa ce marcheaza. Sa fie notat in ROI ca o deviere de la conduita si indatoririle jucatorilor de la echipa nationala. Ii disciplinam fortat, ca la buzunar nu doare nimic.

 • Sa fim seriosi . atitudinea lor a lasat de inteles ca se joaca la 0-0 .
  In prima repriza , spre finalul ei , Ukrainienii au avut 3 ocazii mari …..f mari .
  Nu ne a dat de inteles nimic.
  Morutan …atat poate .el doar a inceput dezmatzul :))

  • Antrenorul invechit. Antrenor slab, meciurile au fost castigate pana acuma pe calitatea individuala a jucatorilor. Este zero la organizare defensiva, zero idei tactice.

 • Cristi, daca e sa fim corecti si in prima repriza ucrainenii au avut ocaziile.Noi nu am avut un sut la poarta.

 • Eu nu înțeleg ce făcea Vlad la primul gol, la fel și Dulca cu Neciu, ala care a șutat era singur în mijlocul careului și mai erau și 3 jucători liberi în spatele lui Vlad.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.