web analytics
Fotbal intern

Ce a făcut Radunovic? A făcut ceva?

Radunovic îl cheamă pe fundașul Astrei? Radunovic a făcut o greșeală mare de tot, de acolo a venit primul gol al clujenilor. Însă nu mi se pare că sunt justificate manifestările de paranoia. Bine, la cât de bine se vinde paranoia la noi.

Astra a jucat cel puțin la fel de prost și cu FCSB. Atunci a fost în regulă, acum a fost blat, nu? 🙂 Pentru că nea Gigi ne-a cumpărat apartamente cu 4 camere la parter și Skoda Octavia, normal că nu putem să fim obiectivi acum. 😉

Avea cineva gânduri serioase în ideea în care Astra Giurgiu poate încurca CFR Cluj acum? Da, au făcut-o în tur, dar nu compara meciul ăsta cu încărcătură cu ceea ce a fost atunci. Pentru că ok, CFR joacă urât, dar are fotbaliști incomparabil mai buni decât ai Astrei.

E simplu acum. CFR e campioană într-o mare măsură. FCSB o are grea la Craiova, la cum joacă în ultima vreme nu văd să aibă meci ușor. Sigur, când ai jucători precum FCSB te poți aștepta la minuni, dar e greu. Însă mie nu mi se pare totul încheiat. Dacă FCSB bate Craiova, eu nu văd ușor meciul CFR-ului din ultima etapă. Ba chiar văd Viitorul capabilă să bată Clujul.

”FCSB, fosta Steaua”, noua armă a celor care comentează meciurile din Liga 1 la TV. Să nu se supere nea Gigi, vorba aia.

7 comentarii

   • De ce n ai făcut și tu un live, am fost obligat sa l ascult pe el cum citește comentarii de la “the player, anonim, crocodil” etc

     • Nu, maine si marti nu. De miercuri incolo, poate. Oricum, simt că o să fie nevoie de un live pe fb meu maine dupa meciul de la Craiova.

 • CFR e campioana.Craiovenii au un orgoliu personal si vor juca ca niciodata.
  Totusi nu inteleg de ce meciul CSU-FCSB nu a fost pus astazi? Este clar ca meciul ar fi avut o importanta mult mai mare!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.