web analytics
Fotbal intern

Cazurile Nedelcu și Enache. Sau ce e în capul antrenorului GB

Ne-a informat domnul Mihai MM StoiCA CĂ nu există ca Gigi Becali să facă echipa. El, cel mult, știe echipa după ce îl informează Nicolae Dică. Ați înțeles, da? Deci Dică face doar ce vrea el, apoi scrie echipa pe o foaie, i-o pune lui MM Stoica în ham și îl trimite sus la bre nea Gigi. Nici nu vreu să îmi imaginez cu cine are impresia MM că discută de lansează astfel de comedii.

În fine, pornind de la ideea rezonabilă că Gigi Becali se ocupă de ceea ce înseamnă primul 11 și schimbări, lucru pe care l-am tot argumentat pe aici, aș dori să înțeleg și eu două lucruri. Că orice aș face, nu pot.

1. De ce îl tot arde pe Nedelcu?

Nedelcu joacă bine și foarte bine în cele mai multe meciuri. Sigur, el nu strălucește pentru că pe postul lui nu se strălucește, însă joacă ce trebuie aproape de fiecare dată. Și văd că în ultimul timp a fost luat la ochi de Becali. L-a criticat și în mod public, l-a ars și prin schimbările comandate la pauză. Așa s-a întâmplat și cu Astra, eu credeam că s-a accidentat de a ieșit la pauză, dar nu a fost cazul. Și mi-a plăcut, a fost decent în prima repriză, văd că GSP i-a dat cea mai mare notă între fecesebiști. Deci? De ce îl tot arde pe Nedelcu?

2. Enache de ne neatins!

A fost un singur episod în care Becali s-a pronunțat împotriva lui Enache, iar atunci s-a întâmplat asta pentru că Enache o luase razna în vestiar, făcea gât. Altfel, deși distruge constant fotbaliștii care fac câte un meci prost, Becali nu se atinge de Enache. Budescu, Alibec, Pintilii, Momcilovic, Tănase, toți sunt făcuți preș atunci când o mai comit, iar cel mai slab fotbalist din lume scapă fără nici măcar două cuvinte. Și nu pricep, mai ales pentru că nu e în situația de a nu avea înlocuitor. Pleașcă, așa cum e el, nu are cum să fie mai prost! Imposibil, pun pariu pe orice. Dar, nu! Enache e titular și protejat de critică.

8 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.