web analytics
Fotbal intern

Cazul curios al Universității Craiova, echipa momentului în Liga 1

1. Au început să aibă performanță, să fie echipă în perioada în care au avut interdicție la transferuri. Practic, printr-o sancțiune, s-a normalizat cel mai mare defect al fotbalului românesc: rulajul fără cap al fotbaliștilor, evaluarea nerealistă în timp record și neliniștea dată de posibilitatea ca fotbaliștii să își piardă locul în următoarea perioadă de mercato.

2. Andrei Ivan a început să joace, să dea goluri, din momentul în care atenția a dispărut din zona lui. Cum nu s-a mai discutat despre transferul la Barcelona, via Steaua evident, cum a început să dea randament.

3. Dintr-o întâmplare, antrenorul adus să umple un gol într-o situație de criză s-a dovedit alegerea ideală. Sunt convins că mult peste 50% din succesul actual al Craiovei i se datorează lui Gheorghe Mulțescu, cel care a fost suficient de puternic pentru a gesiona situația de la o echipă istoric (mă rog, echipa, zona, tot aia) acidă. Și ceea ce părea o simplă soluție de moment, un nume înlocuibil, s-a dovedit alegerea perfectă!

Acum așteptăm să dispară interdicția la transferuri, să înceapă din nou zvonurile cu Ivan prin Bundesliga și Serie A, să se propună 2-3 meseriași pe banca tehnică și să vină prăpădul!

foto: CS Universitatea Craiova / FB

foto: CS Universitatea Craiova / FB

Un comentariu

  • Corect. Uita-te si la Mazarache, de exemplu. Ar fi fost el vreodata titular daca nu aveau interdicitie la transferuri? Nu cred. Dar uite ca jucand titular constant, desi nu e vreo mare valoare, a ajuns sa marcheze destul de des pentru ca e muncitor si ambitios (cred eu) si pentru ca nu i-a luat vreun strain mediocru locul.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.