web analytics
Opinie

Cazarea în Cluj pentru Untold, motivul pentru care românii sunt jeguri ordinare

Zilele astea se petrece un festival pe nume Untold la Cluj-Napoca, motiv pentru care ardelenii se vor simți precum bucureștenii pentru scurt timp. Adică vor trebui să facă față unui număr uriaș de ”extracomunitari” care vin la ei în oraș, le ocupă restaurantele și terasele și le îmbogățesc proprietarii de hoteluri, vile și pensiuni.

În primul rând s-o lămurim cu Untold. Am înțeles că e musai să mergi acolo, că o să fie David Guetta și Avicii live. Cum care Guetta și Avicii? Ăia pe care îi auziți de douășpe miliarde de ori pe zi la toate posturile de radio din FM-ul românesc. Dar, na! La concert e altceva, știu că muzica făcută pe calculator se aude mai bine live.

Trecând peste, am făcut un exercițiu pentru a vedea cum profită omul de business român de pe urma unei asemenea desfășurări de forțe. Și unde se poate ciordi mai bine decât la cazare, acolo unde se pare că există o cerere uriașă, mult peste puterea Clujului de a oferi. Ei bine, booking.com arată cât de nesimțit e românu’ cu hotel care a pus prețuri uriașe la colibe și care, culmea!, le-a și ocupat.

cazare cluj untold

După cum se poate vedea, site-ul ne anunță că începând de ieri, adică de miercuri, prețurile au crescut vertiginos. De obicei, prețul mediu pentru o cameră în Cluj pare să fie undeva la 210-215 lei pe noapte. În acest moment, în oraș mai există o singură cameră cu un preț sub 220 de lei! Sunt 6 camere cu prețuri între 220 și 440 de lei, 10 camere între 440 și 660 de lei, 3 camere între 660 de lei și 880 de lei și… 8 camere cu prețuri mai mari de 880 de lei pe noapte! Nu e minunat?

Vreți să vedeți cum arată o cameră cu prețuri de peste 880 de lei pe noapte? Mai precis la 939 de lei pe noapte! O vedeți mai jos:

lucs

Eh, cum e? Lux sau ce?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.