web analytics
Turism

Cazare la mănăstire: doar 10 lei pe noapte la Mănăstirea Putna, în mijlocul Bucovinei

cazare manastirea Putna

Căsuță de camping la Mănăstirea Putna, așa cum arăta în 2012

De când sunt 4000 de grade afară și fac eforturi să nu îmi ard esofagul atunci când deschid gura mă gândesc doar la răcoarea și la liniștea din Bucovina. Din Bucovina în general și de la Mănăstirea Putna în special, acolo unde am mers de foarte multe ori.

În vara lui 2012 am stat mai multe zile cazat chiar la Mănăstire, în curte, acolo unde este amenajat un spațiu verde cu destul de multe căsuțe de camping. Cum arată pe afară se vede în poza de mai sus. Pe interior sunt mobilate spartan: ai doar un pat, o priză și o icoană.

E soluția perfectă pentru cei care nu vor altceva decât să se relaxeze, să scape de internet și alte tehnologii. Liniște e în permanență, călugării nu te deranjează nici măcar pentru a cere cei 10 lei pe noapte, atât cât costă cazarea la Mănăstirea Putna. Dacă vreți să socializați veți avea ocazia să descoperiți niște călugări foarte de treabă, puteți mânca la ei pe gratis. E de vizitat! Mai ales pentru că de acolo sunt la îndemână o mulțime de alte obiective turistice din Bucovina. La doi pași găsiți Mănăstirea Sucevița, Mănăstirea Moldovița, Pasul Mestecăniș, Rarăul, Mănăstirea Voroneț.

Un comentariu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.