web analytics
Fotbal intern

Câteva scurte despre Pandurii – Dinamo 2-3

Dinamo, pentru că bulan:

 • Pe lângă Andrei Marc, acest Nedelcearu este precum un pinguin paraplegic rătăcit în pădure. Are și o față care transmite asta
 • Gavrilă e un fotbalist despre care am auzit de bine când era la Galați. A venit la București, a jucat 2 meciuri bune, dar a dat de femei, și-a lăsat coadă și s-a lăsat de fotbal
 • Vasco, băiatul ăla suspect din centrul apărării Pandurilor, e la a doua gafă care pute în ultima vreme. Aș vrea o explicație pentru ce a făcut la golul 2 al lui Dinamo, dacă există una
 • Pe lângă Dorin Rotariu, Gabi Iancu și Denis Alibec chiar sunt fotbaliști consacrați, de succes. Ăsta de la Dinamo nu merită nici măcar să fie inclus pe o listă cu talente ratate, el n-a fost talent decât în mintea jurnaliștilor șpăgari
 • Pandurii o să aibă șanse la titlu atunci când va investi într-un portar bun. Echipa asta a avut jucători precum Chiricheș, Maxim, Pintilii, dar nu a avut un portar decent niciodată. Asta se vede
 • foto: FB Pandurii

  foto: FB Pandurii

2 comentarii

 • Nu ma apuc sa le mai comentez pe toate. Ma opresc doar la Vasco. Uita-te din nou la toata faza, inainte de centrare el se uita la Rotariu, il repereaza in spate, apoi se apropie de omul pe care il tinea deja Erico.

 • Te apreciez pentru munca depusa, pentru ce faci zi de zi dar trebuie sa te si contrazic.

  “Pe lângă Andrei Marc, acest Nedelcearu este precum un pinguin paraplegic rătăcit în pădure. Are și o față care transmite asta”
  ***Nedelcearu, are 19 ani, gandeste-te la tine cum erai la 19 ani apoi vorbeste de el si/sau de altii.

  “Gavrilă e un fotbalist despre care am auzit de bine când era la Galați. A venit la București, a jucat 2 meciuri bune, dar a dat de femei, și-a lăsat coadă și s-a lăsat de fotbal”
  ***A avut 2-3 meciuri la Dinamo, la Galati sincer nu prea a rupt gura targului, m-am mirat cand a venit la Dinamo, pentru ca nu prea promitea multe, insa a avut meciuri bune, cateva dar au fost.

  “Vasco, băiatul ăla suspect din centrul apărării Pandurilor, e la a doua gafă care pute în ultima vreme. Aș vrea o explicație pentru ce a făcut la golul 2 al lui Dinamo, dacă există una”
  ***Ce a facut? Minga a fost deviata de Erico, fara sa vrea.

  “Pe lângă Dorin Rotariu, Gabi Iancu și Denis Alibec chiar sunt fotbaliști consacrați, de succes. Ăsta de la Dinamo nu merită nici măcar să fie inclus pe o listă cu talente ratate, el n-a fost talent decât în mintea jurnaliștilor șpăgari”
  ***Adevarat, nu-mi plare Rotariu in ultimul timp, dar dupa meciul de aseara pot sa-ti spun ca poate te-ai uitat la alt meci sau aveai facut articolul inainte de meci. A avut actiuni bune pe flancuri, a dat un gol fiind acolo unde trebuia sa fie, a scos o lovitura libera din care dinamo a dat gol, golul victoriei clar, a avut suturi bune din afara careului, fiind singurul care s-a incumetat la asa ceva, cu exceptia lui Serban care a avut si el un sut.

  “Pandurii o să aibă șanse la titlu atunci când va investi într-un portar bun. Echipa asta a avut jucători precum Chiricheș, Maxim, Pintilii, dar nu a avut un portar decent niciodată. Asta se vede”
  ***Ai pot sa-ti dau dreptate. Pandurii are juniori foarte buni, dar tine tine 2 portari ” cu experienta “, Mingota si Stanca, care au 40 de ani, cand ar putea, incet-incet, sa dea sansa unui junior, cum face Dinamo cu Popescu.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.