web analytics
Fotbal intern

Cât o să ne mai mulțumească momentele în care nu luăm omor?

Să le spunem pe alea bune. Mie mi-a plăcut azi de Chipciu, a avut incursiuni cu o rată mai mare de reușită față de cum ne obișnuise. Anton și Marin au jucat la alibi, dar au muncit al naibii de mult. Tătărușanu e ok, iar Stanciu și-a dat drumul prin repriza a doua.

Serbia e mai bună, de acord. Dar cred că e mai bună doar pentru că are fotbaliști mai bine cotați, fotbaliști cu valoare individuală mai mare decât cea pe care o au ai noștri. Că altfel, echipa Serbiei nu e deloc echipă. Zici că s-au cunoscut acum 2 săptămâni. Sau poate că i-am făcut noi să joace așa, geniul tactic al lui Gooritză Allenatore.

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar…

Contra nu doar că nu urmărește adversarii, el nu urmărește nici Liga 1. Sunt curios cum a gândit el schimbarea lui Benzar cu Manea, dacă Benzar e sănătos. Manea, sărmanul, a fost masacrat, a fost eviscerat precum crapul de baltă înainte să fie mângâiat fierbinde de barele metalice ale grătarului încins. La golul doi l-a luat pe Mitrovic în brațe de credeam că-l cere de soț.

Am zis și în timpul meciului. ProTV are procent la transferul lui Drăguș, altfel nu pricep de unde grămada de laude. Chiar nu ne învățăm, în căcat, minte? Cât mai lăudam jucători care nu fac altceva decât să se zbată? Drăguș a greșit fiecare a doua minge, a lăsat găuri pe faza defensivă, i-a pus pe sârbi pe contraatac de câteva ori. E tânăr, are emoții, îi doresc să ajungă noul Hagi. Dar azi a fost muci.

Jucăm foarte haotic. Nu prea îți poți face o părere clară după meciul ăsta. Am fost penibili pe alocuri, însă am avut momente în care nu părea că jucăm cu unii evident mai buni. Fluctuații de formă în timpul unui singur meci.

E 2-2, o să începem cu ”e bine”, ”ne-am prezentat bine”, ”sperăm”, ”dregem”. Suntem deja campioni mondial la mințit, ne mințim cu aplomb, cu patos.  Cât timp o să mai fim blestemați să ne mulțumească meciurile din care nu ieșim bătuți? M-am săturat să fiu obligat să mă mulțumească egalurile chinuite.

Sunt mândru de atmosfera făcută de Sektor 03, miezul ultraseriei mondiale.

6 comentarii

 • Deci ti-a placut cum i-am raspuns domnului Dinu nu?Si argumentele erau solide.

  Iar golul lui Tucudean e mana mea sa stii.

 • Pai e cam a doua echipa de mondial cu care nu pierdem in deplasare. Am fost egalii unei echipe care a fost cu un pas in sferturi (Danemarca) si egalii alteia care a jucat in grupe (si n-a facut-o chiar rau).

  E cam mare saltul de la – ciuca batailor la egala mondialistelor. Eu zic ca ne putem multumii cu asta.

  Doar eu vad ca fara marele fundas Chiriches jucam mai ok? Chiar cred ca un minim de potential exista, daca dispar din echipa “jucatori” precum Chiriches, Chipciu, Maxim, Keseru sau Anton.

 • 1) Oricat de mare fan Eminem ai fi, trebuie sa recunosti ca MGK a facut o treaba fantastica (are aproape 60 milioane de vizualizari intr-o saptamana). 2) Se spune ca tot ce spui pana la “dar” nu mai conteaza… Exemple: Esti frumoasa dar esti proasta / Te iubesc dar trebuie sa te parasesc / Ai acoperit foarte bine subiectul dar sunt nevoit sa-ti dau 4…
  Ca o parere proprie: aseara a fost circ. S-au intalnit doua echipe care habar n-au sa se apere (vezi golurile incasate de Romania, dar nu omite nici golurile primite de Serbia), care habar n-au sa atace (niciun gol din cele 4 nu a fost inscris ca urmare a unei faze gandite de atac) si care habar n-au sa contraatace. Haos, circ si voie buna!

 • Dragus ca Dragus dar pe cine ajuta sa ne mintim cu “Stanciu si-a dat drumul”? Imi place ca inca unii il mai vad pe stanciu mare “decar”, mare conducator de joc, eu nu-l vad insa nici cu dribling nici nu cine stie ce assisturi, baiatul are doar sutul iar in ultima vreme nimereste mai mult coroana copacilor. Manea praf dar pe nefericitul ala de Bancu l-a vazut careva? A facut Tasic ce a vrut pe partea lui,

 • Ce sa zic?… Pe bezna ăsta a fotbalului romanesc e un rezultat. Nu e deloc rău. Raportandu-ne la momentele de glorie de mult apuse, da, e caca-maca un egal. Cu sârbii a fost însă mereu greu. S-a jucat mai bine decât cu Muntenegru. E și un paradox, jucam mult mai bine cu echipe mai bine cotate. Puteam cu bulan sa șterpelim toate 3 punctele. Însă nu am de ce sa mă entuziasmez când reușim ceva doar din dăruire, din sacrificiu și băgat material. Valoare nu este la echipa.Nu destula. Rezultate medii scoase tip Islanda. În tara lui Dobrin, Dumitracte, Balaci sau Hagi. Faptul ca debutează tineri e însă un lucru important chiar dacă evolutiile sunt slabe.

  • E f bine ca debuteaza tineri. Dragus e valoros. Dar pe cine ajutam cand spunem ca a fost bun in seara asta? Suntem o natie de gigibecalisti. Ii facem de 100 de milioane azi, la urmatorul meci il distrugem pentru ca nu s a ridicat la inaltimea asteptarilor fake pe care tot noi le-am inventat.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.