web analytics
Fotbal intern Fotbal extern

Cât mai ține minciuna cu Zenit? Șumudică, Stanciu, Chipciu, Man și Țucudean

Mi-e frică să mai scriu un articol cu mai mult de 50.000 de vizualizări pe blog. Nu de alta, dar poate-mi face și mie ofertă Zenit St. Petersburg. Asta pentru că rușii și-au propus să nu ierte nimic din ce mișcă în România. Cumpără tot. Mă rog, în mintea jurnalicilor conduși de impresari din presa de sport a țării noastre. În realitate, Zenit nu cumpără nimic deși, în ultimii doi-trei ani, am avut așa:

Nicolae Stanciu, dorit de Zenit!
Alexandru Chipciu, pe lista rușilor de la Zenit!
Marius Șumudică, pe lista lui Zenit!
Dennis Man, ofertă monstru de la Zenit!
George Țucudean ar putea pleca la Zenit!

Gugăliți dacă nu mă credeți. O să vedeți cum Zenit vrea de fiecare dată tot ce e de vânzare sau tot ce e în rahat profesional, așa cum era cazul lui Șumudică în Turcia, atunci când a apărut știrea cu rușii.

Și, absolut surprinzător, rușii au ales în perioada asta să se orienteze către alții. Unii fără valoare care au furat locul românilor noștriiiii. L-au pus atunci antrenor pe Mancini, probabil a cerut salariu mai mic decât Șumudică. Și-au luat mijlocași de la Roma cu 23 de milioane și de la Atletico cu 8 milioane, au luat atacant de la River cu 15 milioane. Mai recent s-au întărit cu un alt slab, cu Marchisio de la Juventus. Bine, Țucudean are șanse mari să se ducă acolo. Zenit îl are în atac pe Dzyuba, Țucudean mi se pare 24 de clase peste.

3 comentarii

  • Felicitări pentru articol! E drept, echipele mari din Est tentează, dar nu cred că Ţucudean ar avea vreo şansă la Zenit în faţa lui Dzyuba sau în faţa lui Kokorin. Şi, pe lîngă aceşti buni atacanţi, mai sunt argentinianul Driussi care-a venit de la River Plate, dar şi un alt atacant interesant, de naţională, Anton Zabolotny. Greu să te strecori în primul 11, data fiind concurenţa…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.