web analytics
Diverse

Carte ”Est, spre Siberia”. Te interesează?

Atunci când am plecat în Siberia, am plecat cu ideea să adun povești și informații pentru o carte. Și acum, la câteva luni după ce m-am întors, am constatat că am ce îmi trebuie. Am poveștile pe care le-ați citit aici pe blog, am alte povești scrise și nepublicate încă, am notițe pentru alte câteva povești. Motiv pentru care adun datele necesare publicării unei cărți ”Est, spre Siberia”.

E motivul pentru care aș vrea să știu dacă interesează pe cineva subiectul. Și nu e vorba despre bani, cartea nu va costa mult și, cu certitudine, eu nu voi câștiga bani din asta. Nu mă interesează să câștig bani, mă interesează să propovăduiesc fenomenul. Așa cum povestea lui Mihai Barbu a fost un factor important în decizia mea de a pleca, așa poate și ”Est, spre Siberia” să fie un stimul pentru cineva. Deci?

Te interesează? Ai cumpăra cartea?

Loading ... Loading ...

9 comentarii

  • Eu am fost mare fan(si sunt in continuare) “Est spre Siberia”, dar trebuie sa fiu sincer. As cumpara(citi) cartea daca macar 60% din ea contine informatii noi, nu ce am citit deja pe blog. Bine, mai conteaza si pretul. Daca e 20 ron o cumpar oricum. Daca e 50, ma mai gandesc.

  • Salut. Daca tot vrei sa incepi o carte, fa o cu toate aventurile tale. Adica si cu Transiberianul, si cu Marocul, si cu Siberia. Stiu ca e mult si complicat, dar daca ai o idee despre cum sa faci asta, ar fi interesant. Si ar fi si cu Est spre Siberia, unde ai si scris cel mai mult pe blog

    • Transsiberianul nu se prea pupă cu restul, iar Marocul a fost prea subtire. Adica experienta a fost super misto, dar ce am scris a fost subtire. Est, spre Siberia se califica in momentul de față. 🙂

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.