web analytics
Fotbal intern

Carmen – Steaua 1-0. Început prost

Așa cum spuneam și mai devreme, pe fb. Sper să mă trezesc într-o dimineață, pe la 8, și când dau drumul Știrilor ProTV să văd doar veste DNA pe ecran și sus, în colț, sigla AMFB. Din suflet îmi doresc, nu atlfel. Cum să vinzi drepturi TV, adică să încasezi bani, dar să nu te asiguri că ai cluburi care oferă condițiile unei transmisiuni. Dacă eram în locul AS47 așteptam să treacă sezonul, apoi luam un avocat bun și îi dădeam în judecată în cel mai periculos mod. E furt ce face AMFB. Încasează bani și dă țeapă!

Jocul Stelei n-a fost mai prost decât al lui Carmen. Ăsta e motivul pentru care eu nu văd Carmen drept un pericol serios în lupta pentru promovare. Sigur, faptul că a ajuns Carmen să joace la fel de bine ca tine e o problemă. Cu tot respectul o zic, desigur. Nu vreau să le iau din merite nici lor, departe de minte, au câțiva jucători buni. Spre exemplu, băiatul care a dat golul din lovitură liberă. Aici nu se încadrează nigerianul ăla venit recent de la Milsami. E îngrozitor de slab, îi făceam gentuța după meciul ăsta și îl trimiteam înapoi la pescuit.

Răsdan e bun, am mai zis-o. Și mai sunt jucători buni. Dar lipsește, tată, unul cu experiență. Eu nu o să fiu vreodată de acord cu strategia asta care presupune un lot fără bătrâni. E o prostie, nicăieri în fotbal nu vezi asta. Mai ales la nivelul ăsta e nevoie de un nene cu experiență, vezi Stelian Stancu, Chiacu sau Ganea, care să coordoneze echipa. Băieți care știu trucurile, care știu să mobilizeze, care știu să reacționeze când e greu sau când trebuie protejat un rezultat. Eu nu pricep de ce Bâtfoi nu a avut loc. Poate au fost altele, nu doar aspectul sportiv, habar nu am.

Până la urmă au fost 230 de suporteri în tribună, adică numărul de bilete oferit. Și alte câteva sute pe lângă garduri. Pentru că așa e în fotbalul românesc condus de dependenții de pariuri și/sau droguri din ultimii aproape 30 de ani. Sunt condiții acolo unde nu merge nici naiba. Unde vrea lumea să meargă, condiții ioc.

Ah. Să le dea cineva Copa Libertadores celor de la Carmen. De când mama m-a făcut n-am văzut trageri de timp în prima repriză, era unu’ care a luat mingea și fugea cu ea prin minutul 42. Bine, probabil dă bine să te lauzi că ai bătut Steaua, nu vrei să scapi ocazia. Iei mingea în mână și fugi cu ea ca găina lăsată fără cap.

În fine. Termin prin a repeta. Nu văd niciun motiv pentru care n-ai aduce jucători cu experiență la echipă. Mi se pare absurd să riști eventuala promovare pentru că ai țelul de a avea echipă tânără. E plină liga a patra de echipe tinere de care nu îi pasă nimănui.

6 comentarii

  • Astia care conduc Steaua sunt prosti rau!!! Cum sa joci in L4 doar cu jucatori tineri sau ei spera sa ajunga in viitor cu echipa asta in L1, cu lotul asta? Pe ei ar trebui sa ii intereseze an de an doar promovarea echipei nu tineri ca doar nu spera sa vanda pe cineva. Daca nu schimba conducerea tehnica(nu doar administrativa) nu promoveaza niciodata mai sus de L3. Inteleg ca Lacatus e un simbol al clubului, dar ca antrenor e slab rau.

  • In minutul 42 se trage de timp…. toti cei care am facut fotbal stim asta. Mai e putin pana-n pauza, de prin min 39 – 40 incep tragerile cand esti avantajat de scor.

  • @Gabi sa se deafiintezi pentru ca, cheltuie banul public fara folosit la care contribui si eu! Ma doare-n pix de ce face Badea cu banii lui in L4 dar cand primesti bani de la stat sa investesti si nu se vad roadele atunci e o mare problema. CSA primeste cam 10 mil de €. Sa nu-mi zici ca sectia de fotbal e finantata de Bixi. Nu e o problema ca primeste dar roadele nu prea se vad. Atunci de ce acei bani sa nu se duca la centrele de copii si juniori al tuturor cluburilor din L4 sau la scoli de fotbal? Cat te referi la CSA te referi la Clubul Sportiv al Armatei Steaua.. ti se pare ca toate cluburile au CSA in fata?

  • Stat vs Privat! Ma doare-n pix ce buget are Carmen dar CSA daca pierde si anul asta atunci ar trebui ca echipa sa se desfiinteze!!!

    • Se desființează așa că vrei tu. De ce nu îi spui Steaua? Noi când ne referim la FCSB îi spunem SC FC? Vino cu raport detaliat despre banii publici și Stelei dacă ești bazat.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.