web analytics
Opinie

Căpșunaru’ și-a luat țara înapoi, un Q7, un Seria 5 și-un A8

După ce l-a votat pe domnu’ Giovannis, căpșunarul românul de peste hotare s-a gândit că nu trebuie să își rupă spinarea pentru străini degeaba. Și, because fuck logic, cum a plecat el din România pentru că aici nu îi ajungeau banii s-a gândit să facă o investiție serioasă peste hotare. Și-a luat mașină, tată! Dar nu orice mașină, cea mai scumpă și mai vizibilă mașina pe care o poți vedea pe șosele.

Într-o anumită parte a țării, nici nu contează care, în aceste zile e plin de mașini cu numere de Italia și Marea Britanie. Faza mișto e că, jur!, peste 50% sunt mașini super scumpe. E plin de Audi A8 și Q7, cu volan pe stânga sau pe dreapta, cu geamuri fumurii și accesorii de tuning aftermarket complet nepotrivite. BMW-ul Seria 5 negru pare că a crescut în copaci, așa des îl poți vedea.

Jur că n-o înțeleg pe asta. Cum să pleci din țară de foame și după câțiva ani de muncit ca un nebun în străinătate să consideri oportună investiția într-un Audi Q7? Ce se petrece în mintea omului care ia decizia că îi trebuie un SUV de lux, deși a trăit până la 30 de ani cu șlapi Niche și bere Burger?

11709732_1608344669420075_2013720992836256167_n

4 comentarii

  • Evident ca cei mai multi care au astfel de masini sunt niste taranoi. Dar macar sa fie asta singura lor “vina”. Macar sa nu mai scuipe pe jos, sa violeze, sa fure prin Spania. Nu inteleg totusi de ce ai pus o poza cu Giani Kirita. Acest individ a muncit pentru banii lui. A jucat 7-8 ani in Turcia, unde se plateste mai bine ca in Liga 1. A reusit sa castige si un titlu de campion cu Bursaspor in 2010. Evident ca are bani. De ce nu ai pus o poza cu un cocalar spaniol? E plin internetul. Banuiesc ca te doare fix in penis de faptul ca se vede ca esti un fcsb-ist inrait. Personal ma deranjeaza jurnalistii care nu isi ascund simpatiile, mi se pare lipsa de bun simt.

    • asta vreti voi sa vedeti, eu nu-s fcsbist inrait. doar ca ma ocup de lucrurile importante din sport, de asta si aplecarea catre fcsb. in ceea ce-l priveste pe kirita, i-am ales poza doar pentru ca ma dezgusta. n-are legatura cu articolul

      • Corect spus e asa: ca esti stelist, fbcsbist ai scris doar tu. Nu vreau sa vad nimic. Observ ceva lesne de observat. In conditiile in care competitiile UCL si EL s-au mutat la PROTV este o usurare pentru noi toti, astia care nu sustinem lucrurile importante din sport. Ca doar nu suntem masochisti sa ne fi dorit sa auzi: “Mirele ia cu asalt Bavaria si da-i o lectie lui Guardiola! Steaua du-te pe Bernabeu si razbuna-l pe Banel! Asa e mult mai linistita atmosfera!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.