web analytics
Diverse

Când o vezi pe Bianca Dragușanu gândește-te mereu la asta

Datorită (deși aici e mai repede ”din cauza”) meseriei sunt prieten pe diverse rețele de socializare cu oameni din fotbal. Și, datorită acestui ”privilegiu” îmi vin sub ochi aprecierile pe care ei le fac persoanelor de sex feminin. Nu dezvolt, dar mă opresc o secundă asupra Biancăi Drăgușanu, personaj cu poze apreciate la foc continuu de fotbaliști.

Dincolo de faptul că eu nu sunt un fan al felului în care arată această femeie acum, după peste 100 de operații estetice, singurul lucru care îmi vine în minte atunci când îi aud numele este imaginea asta:

bianca dragusanu din dragoste

Acest mic orc este, în realitate, Bianca Dragușanu! Când îi scârțâiți silicoanele din sâni sau buze sau cur, proștilor, ăsteia i le scârțâiți. Pentru cine nu știe povestea, poza e reală și e cu Bianca Dragușanu înainte să intre pe mâna mecanicilor. E de ceva ani, atunci când donșoara se ducea pe la emisiunea Din Dragoste pe motive de sentimente zdruncinate cu un țampoi din Petroșani, pare-mi-se.

Bine, Adrian Cristea e prost ca întunericul, ăla de la meteo de la ProTV e la fel de tembel, Mutu e un nenorocit. Ăștia sunt indivizii care au iubit-o pe Bianca, această sirenă care inundă acum peisajul monden cu formele ei lucrate în daltă și ciocan. Așadar, băieți fotbaliști, când o dați like-uri Biancăi Drăgușanu dați likeuri acestui gnom.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.