web analytics
Fotbal intern

Când nu mai cotizează Florin Tănase…

Nu m-a interesat subiectul mai departe de simpla constatare că mesajele afișate de PRA (Peluza Roș-Albastră, galeria FCSB) au fost penibile. Atât răspunsul la scenografia dinamovistă (să ai de câteva zile informații despre ce fac ăia și tu să scoți o frază de clasa a patra…), cât și celebrul deja ”Azi n-am avut coregrafie / Doar v-am dat la muie”. Deplorabil, sub orice critică.

Cum spuneam, dincolo de simpla constatare nu mi-a păsat. Însă de dimineață și până acum am primit multe mesaje pe facebook de la băieți (și fete) care spun că au plătit către PRA pentru o ”coregrafie” și că nu s-a întâmplat absolut nimic. Nici aici nu îmi pasă prea mult, îmi pare rău că v-ați risipit cașcavalul, e vina voastră că dați bani fără să știți unde îi dați.

Și cum nu îmi păsa mie absolut deloc de subiect, un băiat îmi dă un print screen de pe fb PRA, alături de mesajul: ”Sunt unul dintre proștii care au dat bani pentru coregrafie. Și uite ce zic ăștia, cică au costat mult petardele”. Îmi stârnește interesul și mă uit. Băi, neneeeee! Am râs ca la un show bun al lui Louis CK.

”Au fost multe mesaje, au fost pirotehnice (mare parte din ele confiscare din păcate înainte de meci), au fost amenzi primite, au fost oameni care au stat ore bune la vopsit la temperaturi scăzute, au fost oameni care au stat la uscat tot la temperaturi scăzute. Toate astea implică costuri”

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!

1. ”Au fost multe mesaje” – Da, vreo 3! Dar și 15 să fi fost, tot nu se justifică banii.

2. ”Au fost pirotehnice, multe confiscate” – Eu zic că sunt fraieri, aici puteau să o scoată lejer. Să spună c-au cumpărat din Bulgaria vreo 5 kile de torțe și 10 kile de stroboscoape, dar Jandarmii le-au confiscat la poartă.

3. ”Au fost amenzi primite” – Deci banii pe ”coregrafie” au fost încasați în avans pentru amenzile primite? Preventiv? Sau pentru amenzile din trecut? Dacă da, de ce nu le-au spus oamenilor că plătesc amenzile altora?

4. ”Au fost oameni care au stat în frig” – E prima dată în viața mea când aud o ”galerie” justificând banii strânși prin așa ceva. Deci s-a dus cașcavalul pentru pături și lemne de foc? Camere de hotel?

Absolut uluitor! Bine, nu ar trebui să mă mire. Vă amintiți că vorbim despre grupul care i-a cerut lui Florin Tănase bani pentru o altă ”coregrafie”, după cum am scris aici:

Florin Tănase a plătit o parte din coregrafie. O parte vopsită, alta imprimată

4 comentarii

  • “au fost oameni care au stat la uscat tot la temperaturi scăzute”. E AFIRMATIA ANULUI !!!. Mai trebuiau sa plateasca oameni care au respirat la temperaturi scazute ca numai aia mai lipsea. :)))

  • “Cum spuneam, dincolo de simpla constatare nu mi-a păsat”, si totusi este al trilea articol pe care il scrii, in doua zile, despre acest meci. De ce nu scrii despre coregrafia lui Sepsi, daca tot nu iti pasa?
    Sau mai bine, mai spune-ne inca odata cati spectatori au fost, pentru 15 minute, la Rapid-CSA. Ca poate au uitat cei 300 de angajati la Mega.

  • Astia sunt de departe cea mai penibila aparitie din fotbalul romanesc de cand ma uit eu la fotbal. M-am uitat la ei pe pagina si inainte de fiecare meci ii indeamna pe membri PRA sa vina imbracati in negru, ca asa au vazut ei la ultrasi :)) incredibil

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.