web analytics
Fotbal intern

Când munca pare-n van, rezolvă Dennis Man

Oricât de multe puncte avans va avea Cluj, dacă va avea, tot nu o să consider jocul lor mai bun decât jocul FCSB. Sigur, nici FCSB nu e vreo minune, au momente în care mă fac să arunc televizorul prin geam, dar măcar nu adorm la fiecare meci al lor.

Asta nu înseamnă nimic, totuși. Iașul a greșit după marcarea golului, dacă tratau bine momentul, dacă nu permiteau FCSB să se desfășoare în voie în zona careului lui Rusu, echipa lui Dică nu cred că reușea mare lucru. Fără să le iau din merite, dar au 533 de meciuri în care au demonstrat că nu se pricep să desfacă jocul defensiv foarte bine organizat.

Man nu mai joacă fotbal de ceva vreme. Chiar și așa, gol și penalty înseamnă că el le-a pus mâncare pe masă și luna viitoare lui Dică și staff-ului. Apropo, bun e Panțîru la faza aia, nici Vis de București n-are oameni care faultează așa rudimentar.

Eu am tot lăudat galeria moldovenilor, a fost ce trebuie și în seara asta. Îmi place, sper să îi văd mai mulți și mai activi. Sau activi la toate meciurile, nu doar la cele importante.

Eu zic să ne uităm bine la Viitorul, că în playoff se bat la titlu, așa presimt. I-am văzut și azi când au înscris golul victoriei cu om în minus.

4 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.