web analytics
Fotbal intern

Când te încurcă echipa care valorează cât McLaren-ul lui Alibec…

Ce-mi place avântul ăsta patriotic cu ”arena” din Voluntari. Cu eforturile considerabile ale primarului Pandele, să-i deie dumniezo sănătate!, care a făcut eforturi incredibile pentru a dota tarlaua sătească cu o instalație greșită de nocturnă. Că-i greșită, e pitică, lumina bate prost și îi încurcă pe fotbaliști. A, zboară avioanele deasupra satului? Ok, nu puneți nocturnă! Bine, cine să verifice? Liga lui Gino care doarme-n ghete și când e treaz?

Ce credeți? Se prinde și Dică vreodată că toată lumea s-a prins că e incapabil să desfacă apărări aglomerate? Și că e nevoie să îl împingi pe Alibec în mijloc ca să te asiguri că nu vei avea mari probleme? Se prinde? Dică antrenează, pregătește meciurile? Sau vine Luțu în dimineața jocului cu un stick de memorie în care e kit-ul pentru meci, cu tot cu primul 11, schimbări și tactică?

Am observat că fanilor FCSB le place aia cu ”nea Gigi e singurul care face transferuri, că nea Gigi plătește salarii mari”. Le place cu banii, ceva de speriat! Păi și cu faptul că FCSB a fost încurcată de o echipă care valorează cât McLaren-ul lui Alibec n-au o problemă? Că Voluntari n-a dat în 2 sezoane 150.000 de europeni pe transferuri.

Budescu era neșutat, nene? N-am văzut în viața mea așa ceva… Hoo, băăă!

În rest, ce e de zis? Chinul de pe lume, încâlceala dracului, nici dacă aș vrea n-aș avea ce să scot în evidență. Alibec e absent, Nedelcu începe să greșească, Bălașa e depășit fix de toată lumea, Teixeira nu mai poate.

Felicitări, FC Voluntari! Băieți buni care știu ce vor și fac totul să obțină asta.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.