web analytics
Opinie

Când Gigi Becali recunoaște jurnaliștii din buzunarul Anamariei Prodan

O să obosesc semnalând lucruri de genul ăsta, dar până obosesc simt că e datoria mea față de cititori să spun atunci când sunt mințiți de niște nesimțiți. Unii care fac manțocării conștienți fiind că își mint cititorii. Ba mai mult, apreciază materialul cu eticheta ”exclusiv print”, adică un cadou pentru cei care scot bani din buzunar pentru a plăti la tarabă.

E vorba despre materialul ăsta, unul care pe site a fost dat cu ”exclusiv”. Cică Adi Popa are o ofertă de la turci și va pleca la vară. La finalul textului se spune că Adi Popa ia doar 10.000 de euro pe lună de la Steaua, mult mai puțin decât alți fotbaliști.

popa

La jumătate de zi distanță intră Gigi Becali în direct la DigiSport și spune asta, mânca-v-aș: ”Nu avem absolut nicio ofertă pentru Adi Popa. Noi i-am propus mărirea salariului şi să prelungim, dar atunci nu a vrut. Dar acum mi-a spus impresarul lui că vrea să prelungească”. Adică Anamaria Prodan, că ea e impresarul, se folosește de Gazeta Sporturilor ca să discute noul contract al lui Popa. Doar că Gigi Becali își dă seama, o dă în fapt la TV și trage și un capac ziariciului cu pricina. Nu e nicio ofertă, dar așa procedează individa atunci când e în căutare de renegocieri, inventează oferte pentru a grăbi clubul să renegocieze.

Ce jeg de om face așa ceva? Cum să minți câteva sute de mii de cititori, mai ales cu un subiect pe Steaua, pentru că te-a sunat duduia aia și ți-a comandat asta?

11 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.