web analytics
Fotbal intern

Și când te gândești că oile săreau la Alibec

Două echipe care în primă fază au părut egale. Însă diferența a fost făcută de abilitatea lor de a reacționa în situațiile dificile. Dacă Plzen s-a blocat cu Robingo după ce a dat Bălașa gol, FCSB a reacționat foarte bine la egalarea lui Krmencik, a continuat să încerce și a înscris prin Teixeira. Și prin Tănase. Și prin Alibec, mega fotbalist.

Ca să vedeți că nu degeaba unii sunt numiți oi. În minutul 20, la zero la zero, am scris pe Facebook că FCSB joacă infect. Complet adevărat de altfel, jocul era mizerabil. Au sărit gigiștii cu înjurături, cu insulte, mai ales că după ce am scris asta a marcat Bălașa. Pentru proștii cărora le curge scuipat din gură golul a însemnat că echipa lor favorită a jucat mai bine, asta înțeleg din fotbal cu biletul de la Superbet în mână, așteptând să își facă ziua mai bună cu câteva sute de lei.

Apropo de oi. Aceleași oi săreau după meciul tur că e Alibec slab, mort, că are fițe, că e gras. Na, că Alibec a fost cel mai bun de pe teren la Plzen. O să săriți că a fost Bălașa, însă eu vorbesc despre fotbal, nu despre o execuție. Dacă Alibec avea colegi jucători de fotbal, nu băieți care dau în minge, Man și Enache dădeau două goluri la mingile alea puse în fața porții. Ce pasă i-a dat lui Tănase… Ce pasă…

Am râs cu ăștia prin redacție de treaba cu Bălașa. Cum naiba a apărut Bălașa mare executant de lovituri libere, nu v-ați întrebat? Că a apărut dintr-o dată. S-a dus și el la antrenamente pe lângă ăia, Budescu, Alibec, Teixeira, Tănase. ”Hai, mă, băieți! Că am învățat și eu să trag, lăsați-mă și pe mine. Hai, mă, Budiiiii, că știu și euuu”. Și l-or fi lăsat la un moment dat și a început omu’ să rupă vinclu. Extraordinar. Bravo, bă, Bălașa!

Anamaria Prodan când comentează și ea meciuri la TELEVIZIUNEA NAȚIONALĂ? Că dacă tot l-am auzit pe impresarul lui Alibec și Teixeira, mă gândesc s-o aud pe doamna Anamaria cum mi-l laudă pe Enache. Pă dă dupe care este. Îmi era teamă că se ia prostia pe mine de la 90 de minute de comentariu.

5 comentarii

  • Am vazut atat de multe referiri la “oi” si la “turme” aici, incat am ajuns sa cred ca am nimerit pe pagina lui Petre Daea!:)

  • Nu ai scris nimic.despre meci ci doar ai incercat sa te dai mare. Asteptam vesti noi despre clona din liga a 5-a

  • Oricum ar fi, bravo Steaua! Am avut si bulan ca a intrat a lu’ Balasa la vinclu. Nu de alta dar sunt zeci de meciuri in care nu intra nici de-a dracu’. Parca si arbitrul a fost “baiat” cu noi. Si da, am continuat sa atacam si ne-a iesit. Totusi inca jocul nu ma satisface, mislocul inca sufera. Succesul a iesit si pe o tactica dezastru a cehilor plus ca nici mare valoare nu au. S-au descoperit des si i-am ciupit. As remarca jocul mult mai productiv al lui Tanase, dispozitia lui la efort. In rest, Alibec e Alibec, Texeira e Texeira, Morais e Morais. Incepe sa dea randament masinaria, Astra sa traiasca. Astept mai mult.

  • Jocul mizerabil făcut de Alibec in meciul precedent nu e șters de prestația din seara asta, atitudinea a fost de cacat și în seara asta, omul o fi fotbalist bun dar trebuie să se caute la cap.

    Ce profesionist e Texeira, cum joaca la aproape 37 de ani, probabil tot un deAlibec care s-a căutat la cap când trebuia, însă prea târziu pentru a evita rahatul ăsta de campionat

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.