web analytics
Fotbal intern

Când Florin Tănase e mai realist decât reporterii

Nu îmi aduc aminte să se fi jucat vreodată un fotbal mai prost în Liga 1. Serios, chiar nu cred că exagerez. Am văzut aseară o demonstrație în acest sens cu Steaua care câștigă la Timișoara cu 1-0 după un fotbal chinuit rău de tot în care greșelile personale au fost de ordinul sutelor. Ce să mai, tragedie, am trecut cu greu prin joc.

Ei bine, în contextul ăsta, am avut ocazia să ascult cea mai tâmpită întrebare a zilei la interviul cu Florin Tănase. Îl întreabă un reporter: ”E prea mare diferența între Steaua și restul echipelor din Liga 1?” !?!?!?!? Mare atenție! După jocul chinuit în care liderul câștigă cu 1-0 doar meciul cu echipa de pe ultimul loc întrebarea reporterului e despre superioritatea fabuloasă a Stelei. Mă bucur că l-a prins pe Florin Tănase, cel care pare că-i băiat deștept, și care l-a adus cu picioarele pe pământ: ”Nu e așa de mare diferența”. Adică un fel de ”Dă-ți două palme și clătește-te cu apă rece, te-ai uitat la meci? N-ai văzut că era să pierdem victoria, cum să mă întrebi așa ceva. Ruptule!”.

Apropo, un alt episod mișto a fost atunci când Marius Croitoru era la interviuri. Omul a petrecut 3 minute explicând în fața camerelor motivele pentru care Steaua n-a bătut mai rău. Le găsea scuze, c-au călătorit, că au jucat multe meciuri, că au absențe. A fost minunat!

14054479_1421781404504548_5337292165383922478_o

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.