web analytics
Fotbal intern

Când se activează Budescu și Alibec e deranj mare. Mare!

Băi, copii! Ascultați la un om care a văzut 30.231 meciuri din Liga 1 de vreo 20 de ani încoace. Poate nu vi se pare că Alibec e vârf de Serie A. Și nici Budescu mijlocaș de Premier League. Dar pentru fotbalul românesc sunt jucători extraordinari. Să nu îi chemi la națională e o dovadă de prostie crasă. Și să nu joci cu ei la FCSB ca să joace Florin Tănase și Gnohere, well, e cam la fel. #SCUTARIUREGEIMPARATINFOTBALSEFULNR1

Bine, poate vine iar Costin Ștucan să ne explice cum Alibec a făcut o bilă de muc în minutul 62 și cum Budescu a băut apă minerală la pauză și era balonat. Pentru că Ștucan nu înțelege că trăiește în România și lucrează la Gazeta Sporturilor cu tiraj 1250 atunci când lipește Hello Kitty de ziar, nu la Gazzetta dello Sport cu 2 milioane tiraj. Și că Alibec și Budescu, așa răi cum sunt pentru standardele lui ridicate, sunt tot ce are mai bun țara asta de oferit în momentul de față.

Nedelcu a fost un mijlocaș central la fel de bun precum Pintilii în Franța – România la EURO 2016. Nu știu cât de premeditat a fost jocul ăsta gândit în jurul lui, dar a ieșit bine. Dar gândit a fost probabil jocul de apărare-contraatac, puțin ciudat pentru FCSB, dar foarte bine pus în practică. Încercați să nu-l mai judecați pe Alibec doar ca pe un finalizator, uitați-vă la culoare, la devieri, la pase, la jocul fără minge. El coboară și trage cu el doi fotbaliști, Coman și Budescu au spațiu de manevră.

Referitor la penalty… A FOST PENALTY ȘI INDIFERENT DE CE ZICE ORICINE EU RAMAN LA IDEEA MEA CĂ A FOST PENALTY. Citez din Dan Petrescu, pentru cei care au rămas șocați. E bine să ai idei fixe, să nu reacționezi la argumente, la nimic. Bravo, SuperMegaHyperDan!

Observ că e lumea încântată de jocul lui Florinel Coman. Sigur, înțeleg că e comparat cu un Florin Tănase care a fost foarte slab, însă pe mine nu doar că nu m-a impresionat, ba m-a și enervat de câteva ori. Sigur, tot cu el aș juca de acum încolo dacă opțiunea e Tănase, însă e departe de a fi lăudat pentru meciul cu Plzen.

Am râs meciul ăsta de Alibec. Mult de tot! Săracul o fi citit și el ce scrie lumea, ce comentează proștii, și s-a apucat să facă ce nu face el de obicei. Adică să încurajeze jucătorii, să îi aplaude, să îi motiveze prin gesturi, să strângă echipa. Sigur, asta face un căpitan, dar la el a fost bruscă rău trecerea asta. De apreciat, dar tot am râs.

De Romario Benzar ce ziceți? Nu de alta, dar văd că luați drept normale prestațiile lui foarte bune pe un post pe care au fost gherle, petarde, rupturi în ultimii mulți ani. A jucat excepțional în defensivă, a salvat echipa de la un gol, și nici ofensiv n-a fost rău.

MOMCILOVIC NU TREBUIE SĂ IASĂ DIN ECHIPĂ PENTRU CĂ E MAI BUN DECÂT DANI MOCANU DE 50 DE ORI! N-a fost rău Dani, dar tot cu Momcilovic aș juca.

Acum s-o zicem și pe aia dreaptă. Cehii ăștia sunt slabi rău de tot! Nu vreau să iau din meritele FCSB-ului, deloc chiar, însă au avut în față un adversar modest.

3 comentarii

  • Doamne cat de prost esti.. 30 de mii de meciuri de liga 1 ai vazut in 20 de ani ?:))) Da ce pula mea se joaca cate 50 de sezoane intr un an sa vezi tu 1000+ meciuri idiotule? Saracul.. “bai copii” auzi,ce distrus esti :)))

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.