web analytics
Fotbal intern

Campioana României, călcată în picioare de… Luxemburg

Campioana României, adică cea mai bună echipă pe care o dă țara asta, tocmai a fost eliminată din Europa League de o echipă din Luxemburg. Cu înfrângeri umilitoare în dublă manșă, nu oricum, 5-2 la general. Asta ca să ne revenim și noi un pic cu pretențiile și să auzim și ce mai spun cei care avertizează că suntem lumea a treia a fotbalului din Europa. Avem fotbal de rahat de cele mai multe ori, avem public pe stadioane doar când e frumos afară și biletul ieftin și, mai nou, ne elimina Luxemburg.

Ăsta e rezultatul unui fotbal corupt și gândit prost, de la grupele de copii și juniori până la Liga 1. Antrenori șpăgari, președinți corupți, impresari mafioți, fotbaliști interesați de cururi și botox, nu de fotbal și de muncă. E, fără îndoială, și oglinda României ca țară. Pentru că ăștia suntem.

Că asta-i mai grav, spun eu. Aș fi acceptat să avem un fotbal slab, dacă vedeam semne bune. Dacă vedeam stadioane pline, interes pentru fotbal, muncă.

Rămânem în joc cu FCSB pentru următoarele minute.

3 comentarii

  • unde e jigodia de tucudean? se bucura, ca nea dat gol… de zici ca luase liga, natia lui de jigodie, ce ma bucur ! sper sa revina si rapid viena, sa fie o seara faina.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.