web analytics
Fotbal intern

Calificare, banii au intrat, ce mai contează? Dacă nu era Andrei Vlad…

Cam cât de slab e campionatul Cehiei? Ăștia, săracii de ei, au 14 victorii din 14 cu jocul ăsta? FCSB 1 îi bătea de îi nenorocea, le dădea nacaut!

Foarte inspirat Andrei Vlad. Mi-a plăcut nu doar în intervenții, ci și în felul în care a țipat la apărare. Păcat că n-a avut un debut european mai fericit.

Eu înțeleg că FCSB e calificată și foarte bine că e așa. Dar gata? Acum intră golofcii și manii, nu mai contează altceva? Nu era bre nea Gigi Becali dedicat coeficientului?

Dani Mocanu e, din nou, sub Momcilovic. Bine, Gigi Becali poate să spună orice, el nu se pricepe la nimic ce e legat de fotbal. Dar Dani Mocanu nu poate juca niciodată pe bune în fața lui Momcilovic. L-au măturat slabii ăștia pe stânga de i-a dat sângele pe nas. Cred că a fost mai slab decât Enache în meciul ăsta, iar asta e o performanță cu care nu se pot lăuda prea mulți fotbaliști în viața asta.

Mai nașpa e că FCSB are doi fotbaliști incomparabil mai buni decât ăștia doi, pe Benzar și pe Momcilovic. Dar unul e rupt de incompetența staff-ului, altul e scos de halucinațiile finanțatorului/creditor.

O să ziceți că-s rău, dar nu există să dea Kopic, la un metru și o cola, cu capul de lângă Planic la golul doi.

Mie nu mi-a displăcut Filip în mod deosebit, dacă m-ai fi pus să schimb pe cineva de la centru l-aș fi schimbat pe Zero. Popescu, omul pentru care se bat femeile în tribună, a reușit nu doar performanța să fie mort de 6 luni, azi a făcut astfel încât Man a luat un cartonaș galben din cauza lui. Uimitor!

Âmbape are talent, are viteză, are un pic de dribling din preluare, dar bâlbâie mingea precum Mitea când s-a întors prin România, pe la Chiajna. Sigur, când joci rar e greu să îți intri în ritm, mai ales că și el a avut o ruptură musculară după ce a intrat pe mâna profesioniștilor din staff-ul FCSB.

Urâtă aia cu cearta dintre Alibec și Bălașa la lovitura liberă. Alibec suferă în joc, rău de tot, a avut-o pe aia în care a căzut după ce a driblat fundașul.

Un comentariu

  • Eu tot nu pot intelege niste chestii.
    1. De ce Ov. Popescu e la fcfcsb?
    2. De ce il mai tii pe Pleasca, RB de meserie, dar nu`l pui nici macar pe lista UEFA asa, de sanchi, in caz ca se rupe titularul?
    3. De ce Alibec nu e in stare sa stea in picioare?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.