web analytics
Diverse

Ce cadouri de Crăciun au primit jurnaliștii de pe lista lui Ionuț Negoiță?

V-am mai spus că e frumos în jurnalismul sportiv, v-am și explicat de ce mai bine ajungeți prostituate dependente de heroină decât jurnaliști. Dar nu v-am spus una pe care o știu de multă vreme cu Ionuț Negoiță, patronul cu pian. Se face că finanțatorul lui Dinamo alcătuiește un top, un clasament, al jurnaliștilor prieteni. Serios, nu e caterincă! Pe baza articolelor pe care le ”bați” despre Dinamo ai șansa să urci sau să cobori în clasament, unul care e cu play-off și play-out.

Adică e jumătatea de sus, băieții care dau de bine și se bat pentru ”titlu”, dar și partea de jos, aia care contestă împărăția și care nu are acces la beneficiile fruntașilor. Știu că în play-out se bătea la un moment dat și un coleg de la ProSport, nu-i dau numele acum că poate nu îi convine. Dar nu prea era pe placul lui Negoiță, spre deosebire de omologul de la GSP, om care era în top cu șanse reale la titlu.

Ce beneficii ai în lupta pentru titlu? Mă gândesc că unele materiale, asta pe lângă evidentul accees facil la jucători. Chiar, oare ce or fi primit de Crăciun de la Negoiță? Tot pachetul ăla cu sticla de whiskey și bomboane? Nimic de la Delaco?

1527086-594549887265910-583562608-n

8 comentarii

 • Dar de ce nu dai nume? Nu din breasla ta, ca nu-i frumos (dar sanatos), macar de la vecini…

  Cat regret ca nu am dat la jurnalism, m-am luat eu dupa altii. Am dat undeva unde vor ajunge sa scrie altii despre mine. DNA likes this.

  • E un gest de PR dragut sa oferi sampanii de sarbatori colaboratorilor. Sau uischi. Sau orice. Marile companii fac asta cu jurnalistii, angajatii, colaboratorii. Intrebarea mea era daca au existat premii neoficiale pentru cei din play-off 😀

    • Cu ai mei colegi sau fosti colegi am vorbit, ei sunt cei care aveau nesabuinta sa scrie si contra lui Negoita, nu erau apreciati la Rin.

     • Pai de asta am spus de C.M. Ca el era cu Badea. Nu primea macar un stick de Craciun? 😀 Acum serios, inclusiv E.A. mai scrie urat despre Dinamo. Doar ca le semneaza cu alte nume. 🙂

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.