web analytics
Ajuta-i sa creasca!

Cadoul de Crăciun făcut de Alex Chipciu copiilor din campania noastră

Unul dintre cei care înțeleg scopul campaniei noastre este Alex Chipciu. Fotbalistul lui Anderlecht ne-a ajutat o dată, ne-a ajutat a doua oară, iar acum s-a gândit că nu ar fi deloc rău să ne mai ajute și a treia oară în demersul nostru de a ajunge la copiii talentați fără posibilități financiare. Așa că ne-a trimis un pachet pe care sper să îl putem valorifica cât mai bine în interesul celor mici.

Avem tricoul lui Alexandru Chipciu de la Anderlecht, culoarea albă. Mai avem o pereche de ghete Nike ale lui Chipciu, pe care le voi direcționa către un puști talentat. Așa că pregătiți-vă pentru o nouă licitație, una de pe urma căruia sunt convins că vom strânge o sumă importantă pentru a face un cadou frumos de Crăciun unor copii.


AJUTĂ-I SĂ CREASCĂ!

Continuăm campania prin care vrem să ajungem la 100 de tineri fotbaliști fără posibilități financiare, așa că apreciem ajutorul tuturor. Puteți contribui cu bani sau cu echipament sportiv astfel:

  • RO23INGB0000999902853364 – în LEI
  • RO92INGB0000999901128432 – în EURO

Conturile sunt pe numele Cristian Scutariu, la ING Bank
Dacă vreți să trimiteți ghete, mingi sau orice alt echipament sportiv, puteți să o faceți pe adresa: str. Nerva Traian 3, etaj 1, sector 3, pentru Cristian Scutariu

Un comentariu

  • Într-o lume anostă, iată că oameni de isprava încearcă să își pună o amprentă frumoasă asupra. Felicitări pentru inițiativă. Felicitări, Alex Chipciu, pentru aportul adus.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.