web analytics
Fotbal intern

Cei mai buni români, 2017. Ați votat antrenorul sezonului. Nicio surpriză, dar și niște anomalii

Am încheiat complet voturile pentru a stabili care au fost cei mai buni fotbaliști din Liga 1 în sezonul 2016/2017. Ieri l-am încheiat și pe cel pentru antrenorul sezonului, iar rezultatele sunt oarecum previzibile. Cosmin Contra a strâns 68% dintre voturile voastre, peste 1300 adică, și l-a depășit clar pe Gică Hagi. Sunt o grămadă de argumente prin care se poate explica prezența lui Contra pe această poziție, starea jalnică a lui Dinamo în momentul sosirii lui și felul în care au terminat ”câinii” fiind unul dintre ele.

Ce nu înțeleg eu e ce s-a petrecut de la locul doi în jos. După Hagi au venit Marius Ninel Șumudică și Laurențiu Reghecampf. Nu cu multe voturi, dar chiar și așa. Sunt 42 de oameni care au considerat că Ninel e cel mai bun antrenor din acest sezon. Tare? Omul care a terminat pe ultimul loc în playoff cu echipa campioană e cel mai bun antrenor al anului. Și mai tare mi se pare că 37 de oameni au votat pentru Laurențiu Reghecampf, cel care a fost probabil cel mai slab antrenor din acest sezon. Să ai lotul cel mai bun, poate și cel mai bine plătit, și să pierzi titlul mi se pare o dovadă uriașă de nepricepere. Și cu toate astea lumea l-a votat. Tare? Tare!

2 comentarii

  • Pe Sumudica l-au votat rapidistii .. simplu. Nu o sa vezi tu un rapidist sa-l voteze pe Contra. Chiar si asa.. la o joaca d’asta organizata de tine.

  • Poate lumea a luat in calcul si parcursul european al Astrei + cursa de recuperare prin care au prins play off-ul. Astra nu a avut, per ansamblu, un sezon atat de nereusit.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.