web analytics
Fotbal intern

Cei mai buni români, 2017. Nedelcearu și Țîru sunt cei mai buni fundași centrali, azi alegem fundașul stânga

S-a terminat și votul prin care am stabilit cele două posturi centrale din linia defensivă. Bătălia n-a fost deloc strânsă pentru primul loc, dar asta pentru că (suspectez eu) articolul a fost distribuit pe un grup de dinamoviști sau ceva. Oricum, Nedelcearu era unul dintre favoriți și a câștigat votul cu 54%. Al doilea a fost Bogdan Țîru de la Viitorul cu 13% dintre voturi, puțin mai multe decât Cristian Săpunaru.

Foarte interesant. Azi trecem să votăm fundașul stânga, iată nominalizările mele:

Cel mai bun fundaș stânga din sezonul 2016/2017 este:

  • Marko Momcilovic (FCSB) (48%, 309 Votes)
  • Junior Morais (Astra (24%, 153 Votes)
  • Cristi Ganea (Viitorul) (16%, 102 Votes)
  • Camora (CFR Cluj) (13%, 86 Votes)

Total Voters: 650

Loading ... Loading ...

12 comentarii

  • Filip e! Acum, ca doar in commenturi sunt vreo 5 pro Filip- iti dai seama ca era acolo, locul 2 lejer.

  • iar in zilele acestea liga spune ca fcsb poate castiga titlul la TAS pentru ca se pot lua in considerare toate rezultatele iar in acelasi timp trimit clasamentul play-off-ului pentru a fi omologat sustinand ca play-off-ul este un campionat de sine statator, mie mi se par 2 chestiuni care se bat cap in cap, adjca viitorul e in pericol sa piarda un titlu muncit de niste copii pentru ca sezonul regulat si play-off/out este un singur campionat dar totusi ei omologheaza camponatul sustinand ca nu este asa, este o situatie penibila in fotbal, nu am scris intr-un singur mesaj pentru ca am apasat din greseala pd submit

  • salut, nu are legatura cu acest articol dar vreu sa ma lamuresc de situatia titlului, adica fcsb mizeaza pe faptul ca play off ul nu este un campionat de sine statator si ca trebuie luate in consideraretoate meciurile

  • , nu e filip. dar trebuie sa fie un fcsbist. foarte bun marko in meciurile cu dinamo. era bulevard acolo. cate pase de gol are momcilovic?

    • Nici gand, riscam sa se promoveze pe grupurile dinamoviste si sa fie votat peste restul doar pentru ca e de la Dinamo. Ori Flip nu e nici 10% din ceea ce a fost, sa zicem, Camora sezonul asta.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.