web analytics
Diverse

Cea mai bună husă pentru Samsung S5: Verus Iron Shield. Verificată!

husa samsung s5

Tocmai am spart ecranul de protecție de pe telefonului unui prieten: era pus pe o bancă, eu m-am mișcat și telefonul a căzut pe ciment de la o înălțime de maximum 40 de centimetri. Cum spuneam, s-a spart doar sticla de protecție aplicată peste ecran, deci pagubele sunt minore, însă asta m-a inspirat să scriu despre felul în care îmi protejez eu telefonul. Pentru că dacă avea husa pe care o am eu, telefonul nu ar fi pățit nimic de la o asemenea căzătură.

Imediat după ce mi-am luat Samsungul S5 4G+ am comandat și o husă de protecție mai spre heavy-duty. Ea se numește Verus Iron Shield și cu toate că îngreunează telefonul, îl îngroașă și îl… urâțește (zic unii), oferă un grad foarte ridicat de protecție. Husa are două elemente – o carcasă din gel TPU (!?!), adică un soi de plastic cauciucat foarte tare și o margine din aluminiu care include butoanele și fantele necesare. A costat 99 de lei parcă, acum văd că e 89 de lei, însă la vreo 7 luni după ce mi-am luat telefonul a reușit să îl țină într-o formă excelentă.

Dincolo de locurile pe care le acoperă husa, ecranul este și el protejat de faptul că acea carcasă de TPU înconjoară ecranul și iese câțiva milimetri în relief, astfel că dacă telefonul cade cu fața în jos ecranul nu atinge cimentul.

Minusul principal e greutatea pe care o adaugă telefonului, poate și accesul îngreunat la portul de încărcare.

Iată un review pentru husa Verus Iron Shield:

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.