web analytics
Fotbal extern

Cea mai bună echipă din lume, cel mai bun fotbalist din lume

Inspirată decizia de a-i aduce pe ăia de la Black Eyed Peas să cânte înaintea finalei. Mișto! N Sync erau ocupați? Sau nu mai sunt bani la UEFA, i-au luat pe ăștia de la colecția veche, de la outlet?

Dacă ProTV constată că are audiențe mici de vreo lună încoace să știe că e din cauza faptului că pe Telekom nu se vede postul. 🙂 For real, de o lună eu nu mă mai pot uita pe ProTV, am fost nevoit să ascult discursul rău al lui Grădinescu la meci.

Golul lui Mandzukic n-a fost doar superb, a venit și într-un moment în care fanii Real Madrid de mici se întreceau în ironii pe facebook. Se numește tzeapa nai mai loat tzeapa forta steaua hey hey hey.

Era și păcat să nu primească gol Juventus în a doua repriză cu atitudinea aia de Concordia Chiajna. Să fim serioși…

Eu vă înțeleg că nu mai puteți de dragul lui Higuain, că e super atacant și dă 400 de mii de goluri cu șchiopii de la Crotone și Motone, dar are și 500 de kile de osânză, se mișcă precum Dănuț Lupu la un demonstrativ pe sintetic la Giurgiu.

Sergio Ramos n-are cum să scape Oscarul anul viitor.

Meciul a fost câștigat de Real, trofeul merge la cea mai bună echipă din lume în acest moment, echipă care are cel mai bun, cel mai eficient jucător din lume. Era aproape inevitabil.

Mi-a stricat și mie cineva viața, v-o stric și eu vouă. Știți melodia Ligii Campionilor, da? Știți ce zice doamna asta care cântă pe final? Zice fix așa: ”Paceangaaaa!”. Ascultați! 😀 Eu doar asta aud!

7 comentarii

 • Articol de maxim 25 de bani..
  Sa vorbesti ca era pacat ca Juventus sa nu primeasca gol in repriza a doua pare cel putin un comentariu partinitor..caci ma intreb de ce ar fi meritat sa primeasca gol in prima repriza sau de ce nu ar fi meritat echipa de Oscar sa primeasca mai mult in prima repriza.
  Articol subiectiv de la un autor mult prea sigur de valoarea propriilor pareri..

 • Ce posomorât si obosit esti. Ce articol trist, cata răutate in vorbe. E normal. Stai liniștit ca Oscaru’, nea Scutariu, merge la Neymar si Jordi Alba-neagra(ca parca asa se simțeau de furati aia de la Eibar la rusinea aia de penalti). Varsati frustrarea ca de, de-aia ai blogul tau. Comentariul nici n-o sa apara asa ca…

 • Cea mai buna echipa din lume e asta pe care au tras-o arbitrii din dubla cu Bayern?
  Cel mai bun jucator e ala fara de care, Doamne-ajuta, a castigat si Portugalia un trofeu?

 • Eu as mai avea o problema cu cel mai slab comentator de fotbal din istoria istoriilor. ( Cuadrado trimite o minge total aiurea din 16m-ul Realului fix in punctul de corner, la care: “Cuadrado trimite o minge unde trebuia sa fie inevitabil Mandzukic” ; ” Real Madrid la 3 finale in 3 ani” “Ronaldo castiga cel mai important duel pentru balonul de aur, cu Gigi Buffon”-sigur, Messi nici macar nu exista). Asta doar a doua repriza ca prima n-am vazut-o. Daca stiti cum il cheama pe fraiericiu` asta, sa-mi spuneti si mie, sa stiu pe cine urmaresc de acum

 • Stai cuminte “boss” ca Ramos e cel mai bun fundas central din lume ! te iei de el pt o simulare…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.