web analytics
Fotbal intern

Budescule, știi ce spun colegii tăi despre tine?

Indiferent de felul în care a jucat contra prelucrătorilor prin așchiere din Feroe, pe mine nu mă poate convinge Budescu. Sigur, e talentat, are execuție, vede jocul ok-ish, are potențial. Doar că potențialul lui este nevalorificat și va rămâne așa până se va retrage din fotbal. Simplul fapt că e în continuare gras deși e criticat de câțiva ani pentru asta spune totul.

Acum câțiva ani un jucător important de la Astra mi-a povestit ceva despre Budescu tocmai pentru a-mi ilustra cât de serios e băiatul ăsta. Citez:

Când am ajuns la Astra și l-am văzut la antrenamente m-a impresionat. Se vedea că are talent, că e mingicar, însă trata superficial totul la antrenamente, inclusiv indicațiile antrenorilor. Mânca doar prostii, zăcea toată ziua, nu făcea absolut nimic. După câteva luni l-am luat la o discuție privată, voiam să știu ce e cu el, ce are în cap. I-am zis: <Costele, de ce nu te faci băiat mare, ma? Trage de tine un sezon, slăbește, dă 20 de goluri la Astra și pleci în străinătate. Câștigi și tu bani gramadă, simți și tu ce e fotbalul>. Ce crezi că mi-a zis? Mi-a zis: <Mă doare în p@wla, am 5000 pe lună aici, nu mă stresez, n-am nevoie de mai mult>.

Ăsta e Budescu pe care îl vedeți voi speranță pentru Euro 2016. Sigur, întâmplarea e veche, însă ar fi amuzant său să credeți că s-a schimbat.

foto: coachcalorie.com

foto: coachcalorie.com

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.