web analytics
Fotbal intern

Budescu la FCSB. Transfer reușit sau problemă pentru Dică?

Înainte să vedem dacă e doar o nouă minciună a omului care minte cam în 50% din cazuri, hai să vedem ce înseamnă asta. Înseamnă că Alibec și Gnohere au în sfârșit un pasator foarte bun, adică exact ceea ce sezonul trecut FCSB-ul nu a avut. Mai înseamnă că FCSB are, după destul de mult timp, un executant foarte bun de faze fixe. De cornere, acolo unde probabil Budescu e cel mai bun din țară după plecarea lui Sânmărtean, dar și de lovituri libere din aproape orice loc.

Însă venirea lui Budescu mai poate însemna ceva. Mai poate însemna faptul că la FCSB vine un fotbalist obișnuit cu amatorismul lui Șumudică, cu hai să ne antrenăm mai ușor azi că e sărbătoare, cu merg și niște clătite cu Nutella după antrenament și cu azi n-am chef să joc. Ori asta poate fi o problemă acum când antrenorul FCSB este Dică, un antrenor tânăr care, cu tot respectul, nu pare că poate să se impună într-un vestiar cu copii problemă așa cum sunt Alibec și Budescu.

Ce mai înseamnă venirea lui Budescu la FCSB? Mai înseamnă că Becali transferă fără nicio noimă, exact ca un copil mic care vede ceva într-un magazin. A luat toți jucătorii care au făcut performanțe la Astra, chiar dacă peste mulți a trecut timpul și forma a dispărut. Enache, Amorim, Boldrin, Alibec, Morais și Budescu. Mai înseamnă că banii pe Budescu ajută Astra să supraviețuiască. Din nou, clubul pe care Ninel Șumudică îl înjura din tot sufletul cât era la Astra pune umărul la întârzierea dispariției clubului din Giurgiu. Practic, Șumudică își înjura de pe patul de spital donatorul de sânge.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.