web analytics
Turism

București – Moscova, o nouă rută falimentară pentru TAROM? Zbor anulat, pasageri predați Aeroflot

Nici nu a decolat primul Boeing 737-700 TAROM de la București spre Moscova și se pare că ruta nu stârnește interesul suficient pentru ca zborul să fie profitabil. TAROM a anunțat că revine cu zborurile directe către capitala Rusiei din 30 martie, au și băgat o ofertă cu 99 de euro dus-întors, dar o parte a zborurilor este deja anulată. Cel puțin asta am înțeles astăzi din mailul primit de la TAROM. Zborul de întoarcere, Moscova Sheremetyevo – București Otopeni, pe care eu mi-l rezervasem pe 4 aprilie la ora 17:20 a fost anulat, iar sistemul lor mi-a rezervat automat un loc în zborul de duminică, 6 aprilie, la aceeași oră. 

Am sunat la TAROM pentru a rezolva problema (am cerut viză de Rusia doar până pe 5 aprilie) și mi-au spus că pot alege să mă întorc pe 4, însă cu zborul Aeroflot de la 12:05. Adică ultima zi compromisă în Moscova, dar măcar nu mă prinde expirarea vizei pe acolo (asta dacă voi primi viza).

Ce e interesant în toată treaba asta e faptul că voi zbura cu o aeronavă Sukhoi Superjet 100-95, o premieră în condițiile în care până acum am zburat, ”ca tot românul”, numai cu Airbus și Boeing. Sukhoi-ul Aeroflot este un avion nou, dezvoltat de ruși cu ajutorul Boeing, avion care a efectuat primul zbor de linie în 2011 pe ruta Erevan-Moscova.

Un comentariu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.