web analytics
Diverse

Briliant meciul CSM-ului. Briliant ca Mutu!

Scriu și eu ceva, asta dacă îmi permite masa de iubitori de handbal pe care o are țara asta de câteva ori pe an, atunci când joacă CSM București în Șampion Lig. Scriu din postura de habarnist, nu mă pasionează foarte tare handbalul altcândva decât în momentele în care se joacă partide importante. Dar chiar și așa, bănuiesc că mă lasă țara handbalului să scriu la mine pe blog ceea ce gândesc.

Înțeleg că nu e o surpriză faptul că am luat bătaie, CSM București era cotată cu ultima șansă la obținerea trofeului, știau ăștia de la casele de pariuri ce știau.

Am observat că suntem precum echipele din Anglia care ajung să câștige trofee, să bucure spectatorul englez, fără să aibă prea mulți fotbaliști din țară. Așa și cu echipa noastră. CSM București are românce în echipă cam cum are orașul spații verzi. Pe ici, pe colo, de multe ori subestimate.

Am văzut blaturi pe vremuri în care jucătorii din Liga 1 Burger greșeau mai puțin și mai puțin evident decât a făcut-o CSM București în prima repriză. Nu înțelegeți greșit, nu insinuez nimic, evidențiam doar faptul că a fost amuzant la modul grotesc. Apoi, cum să ai asemenea probleme de concentrare într-o asemenea fază a competiției? Vorba antrenorului? Vreți să plecăm acasă, hai să mergem acum, în sânge, dacă ne arde de Acasă TV și cafele.

Nu-s suporter de handbal, deci nu pot să fiu exagerat de dezamăgit de rezultat. Însă așa superficial cum privesc fenomenul mi se pare că CSM București benficiază de o clemență extraordinară din partea românilor.

Și mai consider că ăștia care se învârt în jurul handbalului, fie oficiali, jucătoare sau jurnaliști, ar trebui să nu și-o mai încerce cu impresiile, păstoresc un sport gherlă completă. O sugativă de bani care nu produce absolut nimic în cazul României. Nimic!

foto: fb CSM Bucuresti handbal

 

8 comentarii

 • ” CSM București benficiază de o clemență extraordinară din partea românilor.”

  Anul trecut a fost cea mai bună echipă din lume. Dacasă se întâmpla în fotbal să avem un Ronaldo și o Barcelona, probabil discursul era cu totul altul.
  Nu știu ce s-a întâmplat de anul trecut până acum. La fel ca turma, fotbalul e pe primul loc și pentru mine. Dar, dacă există ceva de apreciat în sport, aș vrea să începem cu performantele din handbal unde s-a atins nivelul cel mai înalt.

 • Pai stai…adica un trofeu si o calificare in semifinale, in 2 ani, nu constituie o performanta? Asta imi aduce aminte de aia care o critica pe Simona Halep pentru ca nu o bate pe Serena, de parca faptul ca romanca e in top 5 de cativa ani nu conteaza deloc. Vorba aia, ori suntem campioni, ori nu existam.

  • Nu se compara situatiile. Noi platim o echipa cu salarii de top mondial ca sa fie top mondial.

   • Ai auzit de federatiile romane de Sambo,Oina,Popice, Badminton, Orientare, Scrabble, Go, Chanbara, Bridge, Squash? Ar trebui, ca dai bani si pentru alea.
    Astept un articol si despre ele, daca nu esti prea ocupat cu handbalul.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.