web analytics
Ajuta-i sa creasca!

Brazilianul Eric ne ajută să ajutăm tinerii fotbaliști din România

Așa cum v-am spus ieri, câștigătorii licitației pentru tricoul cu CSU Craiova s-au ascuns. Adică au licitat mingi, căci aveam nevoie de mingi pentru câteva cluburi de juniori din țară cărora le promisesem un ajutor, și după ce au licitat n-au mai dat un semn. Nici cel cu cea mai mare ofertă, nici următorul.

Nu mă miră, știu în ce țară trăiesc, așa că am mai băgat o fisă. Am scos ieri la licitație tricoul lui Eric de Oliveira (Gaz Metan, Pandurii, Viitorul), tricou pe care tot Eric a vrut să îl răscumpere. A oferit o sumă de bani pentru el, mai mult decât a licitat oricine altcineva. În privat, Eric s-a angajat să mai susțină campania ”Ajută-i să crească!”, așa că în timp record, de ieri la prânz până azi la prânz a aranjat un transport de mingi.

Așadar, azi am primit o cutie cu mingi care vor fi împărțite, alături de alte echipamente pentru fotbal, cluburilor despre care vorbeam mai sus. Pentru că în România cine nu e pe lista de votanți pro-Burleanu nu are cu ce să joace fotbal.

Mulțumim brazilianului Eric, cel care ne ajută să reparăm o gafă pe care am făcut-o atunci când am promis ceva unor copii și nu m-am ținut de promisiune! 😀

2 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.