web analytics
Diverse

Bravo, Marius Șumudică! FRF îți dă dreptate, lu’ UEFA nu-i pasă, e ca voi!

Bine, eu sunt și foarte prost, nu te pui cu mine. M-am trezit eu să mă mir de faptul că FRF îngroapă subiectul cu Șumudică și pariurile. Și că presa, aproape toată, a uitat brusc de anchete în cazul în care antrenorul campioanei pariază pe competiție. M-am gândit eu că pot obține răspunsuri de la UEFA, că-s cinstiți și adevărați.

Le-am dat mail și mi-au răspuns. Răspunsul lor are și o parte utilă, aia în care spun că în ciuda a ce căcat se mănâncă prin presă ei au fost informați de FRF cu privire la situația lui Șumudică. Și că urmăresc situația cu atenție, zici că-s președintele Giovannis de la Cotroceni.

Însă întrebările mele au fost destul de punctuale, iar răspunsurile la ele nu ar fi fost de natură să dezvăluie chestii confidențiale, așa cum se precizează în mail. Poate mă pripesc, însă eu cred că nenii de la UEFA o dau după cireș și nu vor reacționa când Marius Șumudică va antrena în preliminariile Ligii Campionilor. Nu sunt expert în comunicare, dar într-un caz dovedit de corupție precum cel al lui Șumudică e nevoie de o poziție mai fermă din partea organismului care, chipurile, pozează în apărătorul corectitudinii.

Bravo, Șumudică! Bravo, bossule! Vorba lui Hagi, nu știu ce combinații ai pe la FRF, dar ai lovit-o bine de tot! Ai dreptate, FRF ți-a dat dreptate, UEFA probabil că-ți va da! Succes!

Mergem pe aia cu promovatul în presa din străinătate! Dacă nu ne pedepsește nimeni, măcar să râdă de noi.

raspuns uefa sumudica

10 comentarii

 • Ai o fixatie cu Sumudica? nu poti dormi noaptea ca a pariat? iti dai seama ce a facut…altii fac atentate se arunca in aer si nu se agita nimeni pt aia cat te agiti tu sa fie pedepsit Sumudica . Zici ca e criminal asa te agiti , te oftici ca nu a luat FCSB titlul? Ne-ai zapacit cu articole despre Sumudica ca a pariat , am inteles ai zis odata de 2 ori , dar mai schimba placa . Nu mai ai subiecte?

  • Felicitari, prin exemplul tau in comparatie cu pariurile lui sumudica, ai atins nivelul maxim admis de penibilitate.

   • Chirule…spune-mi de ce zici c-a atins nivelul maxim de penibilitate ? nu cumva,penibili sunt hotii care lucreaza in frf & lpf ,la indrumarea mafiotilor care lucreaza la UEFA ?

   • Trimite-l pe Sumudica sa antreneze in Occident, sa vedem, il va accepta cineva cu pariurile in sange si scenele a la Luis de Funès? Ce club serios se incurca cu cineva cu trecut de mascarici? Isaila putea si el sa ia campionatul asta, cu lotul de exceptie al Astrei. Mi-amintesc ca bunul samariten, Cosmin Olaroiu, l-a scos din grajdul camilelor si a aranjat sa i se mai dea o sansa de antrenor la arabi. Acum este noul Simeone si face reclama la Anticarcel cand, in mod normal, trebuia lasat doar spectator la meciurile unei echipe insovente de liga inferioara si parior pentru tot restul vietii. O dovada de respect pentru cei care au pariat corect si au pierdut bani in defavoarea unor trisori ca Sumy.

 • Acum chiar se bucura astia de la uefa..le-ai dat un pont. Cred ca instant l-au sunat pe sumudica 🙂 . Tu crezi ca astia de la uefa sunt mai cinstiti si mai buni ca frf..am pretentii de la tine.

  Ai pierdut timpul degeaba

 • Sunt curios ce se intampla si in Anglia cu fotbalistii Martin Demichelis (Man City) si Jack Colback (Newcastle) care se pare ca si ei au pariat. Demichelis am inteles ca si-a recunoscut fapta iar la Colback se investigheaza.

 • Ma Scurtariule, stii tu oare ca lui Buffon i-au dat cu suspendare, sa zic asa, pentru pariuri? Ca nu-ti place tie Sumi, trebuie sa-i traga astia un glont in frunte. Ce se mai aude de harticolul ala tradus in patru limbi, a plecat?

  • Pai hai sa facem pariurile legale, ma. Sa parieze toata lumea pe meciurile lor, sa ne distram.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.