web analytics
Fotbal intern

Boldrin demonstrează că Reghecampf greșește tactica

Tactica lui Reghecampf e deja penibilă, nu mai e de glumit. Omul e zero, e sub zero, și asta se vede din mizeria pe care o gândește pe teren. Tactica cu Adi Popa vârf fals e o tâmpenie. Dar jocul cu mingi lungi pe Adi Popa e de-a dreptul prostesc, asta nu mai ține de fotbal, ține de lucrurile care fac diferența între un babuin și un om. E penibil, la fel de penibil ca ăia care au inventat știrea cum că merge la Hamburg, în Bundesliga.

Îți zice toată lumea că ești lemn atunci când îl îi dai sarcinile astea lui Boldrin, dar nu îți pasă. Îți zice și Șumudică, omul care l-a descoperit pe Boldrin, că îți bați joc de potențialul lui, te faci că n-auzi. În cazul ăsta eu am impresia că distrugerea e premeditată, că faci tot posibilul să pleci. Ai văzut ce a făcut echipa când a renunțat la tâmpenii și a trecut la clasic, la normal?

Din păcate, singurele momente de fotbal au fost făcute pe calitatea jucătorilor. Adică pe pasele impecabile ale lui Boldrin, pe un presing al lui Achim, pe o centrare (din 82) reușită de Popa. Nu există nici urmă de ”tactică salvatoare”, de la antrenamente nu a venit nimic, parcă nici n-au studiat adversarul. În timpul meciului nu mai vorbim, în afară de onomatopee Reghecampf n-a transmis nimic, dar măcar s-a oprit din tâmpenii în timp util.

Când am zis că e cea mai slabă echipă a Stelei din ultimii 20 de ani cred că am fost blând. Lotul e îngrozitor, sunt slabi rău de tot și există doar câteva excepții. N-am văzut niciodată atât de multe pase greșite, atât de puține driblinguri, atât de multe prostii făcute de mijlocașii de creație. Mă rog…creație. Dar o sclipire schimbă totul, mai ales când sclipirea nu e stinsă de o tactică tâmpită.

Achim n-a fost la Steaua fotbalistul de la Ceahlăul, Viitorul sau Voluntari, a fost mai șters. Dar chiar și așa, ce naiba a greșit atât încât să fie rezerva unui Muniru, spre exemplu? Că Achim și ieșit din formă e 12 clase peste Muniru în vârful carierei lui.

Vina pentru jocul mizerabil al lui Muniru e a ăluia care i-a dat numărul 11, băiatul are impresia că e om de careu, de ofensivă. Și e groaznic dpdv tehnic, e unul dintre cei mai rudimentari fotbaliști din România.

20161124_213053

9 comentarii

  • Ce facem, bos?
    Ce zicem si noi de Astra? Cum ziceai de Hagi: sa luam si noi partea esentiala, ca ce daca se vorveste cu 2 de “i” pe unde nu trebuie si vitavercea, ce daca se pariaza? Important e ca baiatu’ chiar presteaza!

    • Ce sa zic de Astra? Bravo lor, au niste jucatori de exceptie. Si pe langa asta, cateodata iti intra si dublu zero la ruleta, no?

  • Ma mir ca inca nu e nimeni la puscarie pana la ora asta dupa meciul asta. Cum e posibil sa arate asa un gazon pus acum o luna? E incredibil.

  • uite de asta nu am fost la meci Cristi… ca sa nu fiu iar pacalit de Reghe si Meme, sa nu fiu partas la prostiile lor. ma bucur ca au castigat, dar vorba ta, au castigat jucatorii, in niciun caz n-a fost mana lui soarelui sau a celui mai mare manager din calea lactee.

    PS: Meme Stoica: „Adi Popa e Kun Aguero al Stelei. Aveţi încredere în el!”

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.