web analytics
Diverse

Black Friday la jucării, ziua preferată a copiilor (P)

Sunteți pregătiți pentru Black Friday, da? Teoretic, Black Friday este la finalul lunii noiembrie, în ultima vineri, și este ziua în care reducerile importante deschid sezonul de cumpărături de Crăciun. Și, ca de fiecare dată, îi avem pe cei care așteaptă Black Friday pentru a găsit la un preț redus ultimul model de iPhone. Îi avem pe care care așteaptă Black Friday pentru a găsi chestii ieftine cu care să își mobileze bucătăria și îi avem pe cei care își vor cumpăra mașini cu reduceri considerabile. Ei bine, anul ăsta vă recomand un Black Friday pe Jucării. Îl face Noriel și se anunță de amploare. Și pentru că sunt convins că vreți ca cei mici să nu se supere când vă vor vedea cu noile achiziții, telefoane sau alte accesorii, vă sfătuiesc să stați cu ochii pe linkul pe care l-am dat.

Site-ul Noriel a pregătit încă de pe acum o secțiune specială dedicată Black Friday, secțiune care va găzdui jucării pentru copii, produse și accesorii pentru bebeluși, haine și încălțăminte pentru copii, toate la prețuri cu mult mai mici decât cele pe care le puteți găsi în mod normal. Din câte am înțeles dintr-o foarte scurtă documentare pe subiect, în anii trecuți au existat multe, foarte multe produse pe care Noriel le-a redus chiar și cu 80% de Black Friday, iar reducerile mari au rămas și pentru zilele imediat următoare până la terminarea stocurilor puse la reduceri. Pentru că asta este ideea unui Black Friday adevărat, să reușești să îți gestionezi promoțiile astfel încât cumpărătorul să simtă cu adevărat că face o afacere atunci când se trezește la prima oră a zilei pentru a profita de BF-ul magazinului tău. Așa s-a născut ideea asta de succes în Statele Unite ale Americii și, în teorie, așa a fost adoptată și în România.

De ce e important să nu ratezi promoțiile de Black Friday de la Noriel? Hai, gândește-te, că nu e greu! Păi, află că reducerile importante anunțate la final de noiembrie pică la fix înaintea lunii decembrie, luna în care în mod normal vei fi nevoit să cheltuiești sume importante pentru cadouri. Ori, cel puțin în ceea ce îi privește pe cei mici, poți rezolva toată problema de Black Friday la Noriel, poți cumpăra de la finalul acestei luni și pentru Moș Niculae, dar și pentru Moș Crăciun. Sau, după caz, pentru Revelion. Eu aștept cu nerăbdare reducerile la jocurile LEGO cu Lord of the Rings!

noriel

Un comentariu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.