web analytics
Diverse

Black Friday la eMAG. Vestea bună: vouchere Tarom. Vestea proastă: Fan Courier livrează 50% din total

Tocmai m-am întors de la o conferință de presă a eMAG pe tema Black Friday 2017, eveniment care va avea loc anul ăsta pe 17 noiembrie, adică la finalul săptămânii. Încerc să fac cât pot de simplu ceea ce m-a interesat pe mine din ce am auzit acolo. Asta pentru că mă interesează, probabil că o să fiu client și anul ăsta pentru că am de gând să cumpăr niște chestii de care chiar am nevoie.

În primul rând, niște detalii. Studiile lor zic că 44% dintre români vor să cumpere ceva de Black Friday, asta dintr-un total de 79% dintre românii care au auzit de Black Friday. Apropo de cât de repede se duc produsele în ziua cu pricina, anul trecut eMAG.ro a avut 6,4 milioane de vizite de BF și a vândut 1,1 milioane de produse. Cică se cumpără cam 3,14 produse pe client.

M-a mai interesat livrarea. Ei spun că vor livra 2/3 dintre comenzi în weekendul de după BF, asta dacă am înțeles eu bine. Și că până pe 29 noiembrie va fi livrat și ultimul produs comandat de BF. Ce am înțeles bine și nu-mi place este faptul că 50% vor fi livrate cu Fan Courier, livratorul cu care eu am avut cele mai mari probleme în experiențele de până acum. Restul cu Urgent, Sameday și HDS.

Produse. Zice bosul cel mare de la eMAG că vor avea în felul următor: 50.000 de televizoare, 60.000 de telefoane, 25.000 de laptopuri, 20.000 de frigidere, 150.000 de electrocasnice mici, 200.000 de produse de fashion, 150.000 de parfumuri și cosmetice, 150.000 de jocuri și jucării, 25.000 de anvelope și 150.000 de produse de casă și grădină.

Produsele speciale pe care eMAG zice că le vinde de BF 2017 sunt:

  • Aur
  • Autoturisme de la 7k la 180k euro
  • Motociclete
  • Ceasuri și bijuterii de lux
  • Abonamente și telefoane – parteneriat cu DigiMobil cu 50% reducere pt primul an
  • Bilete de avion Tarom – voucher de 100 euro la preț de 50 de euro
  • Bilete la evenimente – Formula 1, Electric Castle și nu știu ce concert prin Paris
  • Servicii medicale – Regina Maria și Just Smile
  • Antichitati

*acest text nu este sponsorizat de eMAG, nu conține link-uri pe bani către eMAG, nu mă plătește eMAG. Ba chiar eu duc bani către eMAG detaliind lucrurile astea. Deci să nu v-aud!

**la plecare mi-au dat un încărcător wireless pentru telefoane. Cred că ăsta e. Și cum eu nu păstrez lucrurile primite pe la conferințe, îl dau celui care are nevoie și care-mi scrie asta în comentarii, aici. Dacă-s mai mulți, trag la sorți.

28 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.