web analytics
Diverse

Black Friday 2015. Până la ora 01:00 mi-am luat un nou G-Shock și cred că mă culc

Am stat de curiozitate să văd cum merge Black Friday 2015 și sunt cam meh. Încă nu a intrat în joc eMAG, dar le-am văzut catalogul și până acum nu mă mișcă nimic din ce e acolo. Pe scurt, la celelalte magazine:

  • am văzut camere video action reduse la prețul la care au stat tot anul. Deci vrăjeală
  • Samsung Gear Fit nu există pe nicăieri, o să regret că nu l-am luat de la Altex
  • cauciucuri am văzut la eMAG, dar doar de iarnă. Ghinion!
  • evoMAG zice că a epuizat stocul de mașini la ora 01:00. Mă, dă-mă dracu!

Așa că m-am orientat către un site care nu și-a făcut reclamă, dar care vine cu reduceri colosale ceasurile care-mi plac. Mi-am luat un nou G-Shock, modelul GA-110CM-9AER cu o reducere de 70%: de la 911 lei la 273 lei.

GA-110CM-9AJF_bs2

9 comentarii

  • Eram in graba sa prind ceva pe stoc… N-am stiut ca ai link de afiliere. Oricum am pierdut un monitor la 100 lei, l-am pus in cos si la un minut dupa ce am gasit si router-ul, era stoc epuizat.

  • Eu am prins niste reduceri ok, mi-am luat un router wi-fi de la eMAG, il urmaream de ceva timp. Acum e redus cu vreo 110 lei, in realitate reducerea ar fi de vreo 80 ron, deci tot e bine. Am mai luat un pachet de 2 jocuri de PS4 cu 150 lei, luate separat inainte de BF ar fi fost vreo 180 lei si am mai cumparat un set de vase cu 100 lei, dar nu stiu cam cat ar fi costat inainte, am zis ca fiind Luminarc n-au cum sa coste asa putin pt. 19 piese. Ma oftic doar ca m-am trezit de pe la 4 si am cumparat abia la 8:30.

    • iauzi, si nu te-ai gandit sa sustii redactia cristianscutariu.ro cumparandu-le prin linkurile de aici. :))

  • Daca lasati la o parte hatereala o sa vedeti ca sunt o multime de reduceri adevarate, produse la preturi excelente. PC Garage, EMAG au laptopuri si televizoare reduse considerabil

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.