web analytics
Fotbal intern

Bine, s-a făcut Marica. Mai stă cineva în fața Stelei?

Nu aș fi zis, însă am primit o nouă dovadă a faptului cu unii pot bate recorduri de prostie. Marica a acceptat să semneze cu Steaua în condițiile în care știu for a fact că a avut o ofertă bună de tot de la Getafe. Care sunt motivele pentru care ai accepta să joci în România pentru un salariu mai mic și pentru expunere incomparabil mai mică? Habar nu am! Poate doar dacă știi și tu că ești terminat pentru acest sport și nu vrei să te dea ăia afară în 3 luni. Dar nu cred că e așa, cred că Marica mai poate multe.

În fine. Lumea spune că Marica e super sculă și că prin transferul ăsta Steaua și-a asigurat câștigarea titlului. Eu zic că nu e neapărat așa, dacă Astra Giurgiu îi păstrează pe Budescu și pe Alibec o să fie greu. Marica nu a mai jucat de un an și ceva, în perioada asta a fost accidentat, chiar dacă ar reveni la ”forma care l-a consacrat” lucrul ăsta se va întâmpla probabil prin mai, adică pe finalul campionatului când e posibil să nu mai conteze.

Două alte chestii de notat. Mi-aș pune banii pe Dinamo la multe meciuri din play-off, mai ales dacă rămâne Rednic. Și puțin pe Pandurii, dacă-și rezolvă problemele cu banii. L-au luat pe Acsinte în locul lui Momcilovic, adică au câștigat 180.000 de euro și n-au pierdut aproape nimic.

3 comentarii

  • Enceanu si Tudorie imprumutati la Farul. Promovam si ne facem trupa. Farul – Viitoru o sa fie noul Milan – Inter.

  • Omul isi cam joaca ultima carte in fotbal.Daca la Getafe esua( ceea ce era foarte posibil in conditiile in care n-a mai jucat de ceva vreme si acolo campionatul era in plina desfasurare, iar ritmul foarte ridicat) isi cam lua adio de la un viitor la un nivel de fotbal mediu, la care spera el.Steaua e varianta cea mai buna pt el la momentul actual, prinde pregatirea,meciuri amicale, prinde probabil si Euro, iar la vara poate negocia de pe alte pozitii…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.