web analytics
Fotbal intern

E bine cu Bălașa și cu elvețieni, dar un Budescu nu-și iau?

Duduie presa de sport zilele astea cu transferurile FCSB-ului! Iese fun din redacții ca de la Faur Poarta 4 pe vremuri, se fac ture duble, se angajează oameni care să scrie despre cum e Bălașa în poză cu impresarul mileniului în ciorapi intimi, despre cum vine elvețianul să primească ditamai prima de 150.000 de euro dacă ajunge în grupele Ligii (apropo, elvețiene, vezi că toți jucătorii vor lua atât. Practic, prima ta e o țeapă, să nu crezi că ești singurul care o va lua).

Nu există să existe emisiune TV în care să nu se discute despre transferurile astea. Intră Gigi Becali în direct, e chestionat Reghecampf din Antalya, toată lumea e fericită. Doar că oamenii au o problemă. Văd că nimeni nu-i întreabă pe nenii ăștia doi de ce se bucură atât dacă ei n-au fost în stare să rezolve problema reală a echipei din acest moment. Problema aia care îl poate transforma pe cel mai scump transfer, pe Alibec, într-un Golubovic mai tânăr. Mijlocașu’, tată! Pasatoru’, creativu’, ăla unde e? Că înțeleg c-au fost prea hapsâni și l-au ratat pe Budescu, dar mai departe? S-a terminat mijlocașul din fotbal cu ratarea lui Budescu? Vreau să văd și eu, la următoarea emisiune, dialogul ăsta:

  • Te întrerup, Ilie! Patronul Stelei în direct prin telefon. Bună seara, domnule Becali!
  • Hai noroc, tată!
  • Domnule Becali, l-ați luat pe Bălașa de la ultimul loc din Serie B. Acum lăsați fără jucători și liga elvețiană. Dar un fotbalist cu adevărat util echipei nu luați?
  • Nu iau, tată! Că l-am pus pe Meme să caute unu’ și a venit cu soluțiile Mata și Modric, cică-s buni. Când i-am zis că-s prea scumpi, a intrat în brainstorming și mi-a propus să îl iau pe Cernat, cică-i de-o vârstă cu mine, gândim la fel.

Sigur, poate fără ultima parte. Dar sunt curios dacă ei își dau seama de pericolul în care se află Alibec, investiție pe care sunt convins că Becali o vrea amortizată cu un transfer în cel mult un an.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.