web analytics
Fotbal intern

Biletele la primul inel sunt aproape gata! Cifrele de sâmbătă seară și banii încasați

Tare curios sunt dacă vor merge vânzările la casele de bilete, alea care încep de marți și țin până în ziua meciului. Asta pentru că deja sunt foarte multe vândute și nu văd motivele pentru care cineva ar prefera să stea la coadă când are un site la dispoziție. Eu cred că ceea ce se va vinde online va fi, în linii mari, asistența la partidă. Sigur, cu mențiunea că cifra se poate mări cu câteva mii, cel mult 3-4, în funcție de cum își distribuie galeriile biletele luate pe liste. Ambele galerii.

Așa…

Am lecturat raportul pentru vânzările online la finalul zilei de sâmbătă și sunt niște precizări de făcut. S-au mai vândut bilete în toate porțiunile libere, însă numărul total nu a crescut atât de mult, cred că la tribuna a doua au tot fost zăpăceli cu bilete blocate și apoi neridicate. Nu mi s-a spus care e faza, însă așa arată tabelele. E motivul pentru care sâmbătă la ora 23:59 situația era: 16.763 de bilete vândute. Deși apar doar vreo 2000 de bilete în plus, realitatea este că sâmbătă s-au vândut vreo 4000 și ceva, dar numărul total e rezultatul situației descrise mai sus.

În peluza oaspeților e sold out aproape tot ceea ce s-a pus în vânzare, în peluza gazdelor mai sunt câteva sute de bilete la primul inel, la VIP poate să mai apară câte un bilet, din când în când, din motivul pe care l-am precizat mai sus. Iar la tribuna a doua mai sunt puține sute de bilete, însă v-am spus că acolo sunt și cei mai mulți oameni care se răzgândesc. Practic, inelul 1 este aproape plin, la tribuna a doua e și centrul ocupat, două sectoare, iar în peluza rapidistă e plin și inelul al doilea, dar și două sectoare centrale, vreo 1211 de locuri, din inelul al treilea. Și, pentru cine îi ține socoteala domnului Petrea, suma încasată e aproape 70.000 de euro.

Alte cifre, ca să mai lămurim ”știu eu pentru că știu, mi-a zis mie unu care știe bine că are un unchiu care a lucrat undeva unde știau toți ceva”:

  • primul inel de pe Național Arena are exact: 18.092 locuri
  • nu sunt puse în vânzare în acest moment, la ambele peluze inel 1: 2772 locuri

544 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.