web analytics
Bilete de avion ieftine

Bilete de avion ieftine, ep. 3 – Cel mai mic preț din istorie pentru New York, cu escală la Moscova

2217523852_9a5ab41f56_o

Ai viză de SUA? Da? Închide calculatorul și du-te rapid să-ți faci bagajele! Aeroflot a luat-o razna și are cea mai mișto ofertă pentru New York pe care am văzut-o în viața mea de adult. Zic să îți faci repede bagajul pentru că trebuie să pleci acum, în februarie. Am făcut o simulare de preț pentru 16-23 februarie 2015 și prețul este…. București Otopeni – New York JFK 397 de euro! Cât de tare?

Sigur, dacă vrei prețul ăsta te anunț că trebuie să te pregătești pentru un mic chin. La dus, pe aeroportul Sheremetyevo din Moscova va trebui să suportați o escală de 19 ore și 10 minute. În cazul în care nu vă luați viză de Rusia pentru a merge prin oraș e nasol, dar dacă aveți viză de Rusia e posibil să vă faceți cel mai frumos concediu din istorie. Luați trenul Aeroexpress din aeroport și mergeți până în centrul Moscovei, la stația de metrou Belorussky. Un bilet dus întors vă costă 800 de ruble, adică vreo 50 de lei.bilete ieftine bucuresti new york

Vezi aici cum se obține viza turistică pentru Rusia

Din Moscova Sheremetyevo veți zbura către New York cu un Airbus A330-300 timp de 10 ore și 40 de minute, iar la întors durata e de numai 9 ore. Flota Aeroflot e una ok și tânără, iar intențiile rușilor sunt ilustrate cum nu se poate mai bine de intențiile lor viitoare: au plasat oferte pentru 22 de Boeing 787 Dreamliner, livrabile începând cu 2016, și pentru 22 de Airbus A350, librabile începând cu 2018.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.